somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,929
- İsim
- Enver Eryalçın
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Okuyorum ama dediğim gibi stabilite benim için daha önemli asus rog strix rtx 3070 ti oc almadan önce sattığım rx 6600 vardı zaten, beyler böyle böyle uyguna kaliteli nvidia gpu buldum alayım mı diye sordum forum da yok o fiyata asus tuf rx 6800xt oc var hatta peşin parayla alırsan xfx merc rx 6900xt de alabilirsin diye söylediler ve yoğun eleştirilere rağmen almayacağım 1 kere de nvidia ya şans vermek istiyorum hiç kullanmadım yıllardır amd kullanıyorum hatalar almaktan bıktım diyerek 1.5 sene nvidia kullandım tek eleştirdiğim yeri qhd ve uhd de 8gb vram oluşu idi yoksa s******* fazla avg 10-20 fps ve vramini bana bir günün pc açılışından kapatana kadar mavi ekran hata vermesin ve beni yıllarca uzun süreli gık demeden gitsin ben ona okeyim. Nvidia yı yüceltmek değil amacım gerçekleri söylüyorum rx 6600 varken stock ayar da ilk oyunu olan cod warzone da edge temp 85-87 dereceyi görüyordum anlık msi afterburner dan takip ederek, veri kaydı için de hwinfo yazılımdan bakarak kıyaslıyordum hep sıcaklık aynı idi fan devrini sona çekmeme rağmen 10 derece edge temp de fark oluyordu o zamanlar kasa da p500a idi. Amd software 22.3.1 sürümünde valorant da 350-450fps arası alıp sorunsuz oynarken yeni çıkan WHQL sürücüyü indirince yüksek fps almama ve fps düşmemesine rağmen oyunda takılmalar oluyordu bu yüzden vazgeçtim hep yeni sürücüler den mahrum kalıyordum. Şimdi sana soruyorum RTX 4070 ti alsam o avg 10fps ve 10gb vram için umrumda olur mu?Somun mesajlarımı tekrar oku , argümanın yok , forum argümanlarıyla forumlarda okuduklarınla konuşuyorsun. Ben vram az amd al falan demedim . Tam ortada dur mantıklı olanı al dedim . Nvidia alacağını fikrinin değişmeyeceğini ilk attığım mesajda belirttim . Mesajlarımı okumuyorsun . Eğer okuyorsan orta bir sorun var...
Son düzenleme: