SadeceSeyf
80+ Gold
Hikayeli oyun falan diyorlarda. 7700 7800 kartlar Warzone da falan efsane fps değerleri veriyor. 4060 Ti Dlss falan hikaye kalır yanında
rx7700xt al bide iyi bir işlemci çek 10400f kötü kalıyor
ben 4070 süper yerine alacaktım 7800xt 4060ti nedir hocam 7800xt al geç saf güç olarak tokatlar
Ben işlemciye dikkat etmemişim biraz soruya odaklanmışım kart konusuna. İşlemci biraz düşükmüş. O kartların hangisi alınsa özellikle full hd de sıkntı olur. 2k da biraz daha az olur ama yine de olur. Kendinizde demişsiniz bu durumu. İlerde bütçe olursa daha güncel işlemciye geçerseniz 7800 xt den daha iyi performans alırsınız tabi.
7800xt derim hocam
aga ben bi karara vardim rx 7800 le kasami sipariş vermeyi düşünüyorum bugün. bu ekran kartinin bana yeteceni düşünüyorum işlemciyide sonra degiştircem dogru bir karar diyorsaniz ben alicam7800xt bence
dostum benım yukarıda attıgım 7900gre tercıh etmelısınaga ben bi karara vardim rx 7800 le kasami sipariş vermeyi düşünüyorum bugün. bu ekran kartinin bana yeteceni düşünüyorum işlemciyide sonra degiştircem dogru bir karar diyorsaniz ben alicam Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşlemci değişecekse ilerde, 7800xt de olur yukarda önerilen 7900gre de olabilir.aga ben bi karara vardim rx 7800 le kasami sipariş vermeyi düşünüyorum bugün. bu ekran kartinin bana yeteceni düşünüyorum işlemciyide sonra degiştircem dogru bir karar diyorsaniz ben alicam Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şaka mı hocam 7800xt tabiikisa aga ben ekran karti alicam ilk defa size başlikda bahsettim iki ekran karti modelin 2 sinden birin almayi düşünüyorum şuan bütcem 22.500k 5k daha var ona kasa alicam nzxt h6 modelinden alicam.
şuan asus tuf TX 7800 TX OG OC yeni ekran çikartmiş fiyati şuan 22.500k şuan kararsizim araştirma çalişiyorum dlls fsr farki olarak da dllss daha güçlü diyenler var aga sizden net bir cevap istiyorum hangisini almak mantikli. bu arada kasa neden 5k verdimi soruyorsaniz şuan kullandim kasa modeli fly modeli bir kasa sivi sogutucu aldim yeni kasaya olmadi bu yüzden ön tarafa taktim.
sistem
i510400f
asus tuf b560m-plus
xpg 24 gb ram
nzxt 750WAT
niye böyle sistem topladiniz diyorsaniz geçen yil topladim ilk defa sadece pc toplmadim monitör klavye yoktu param yetmedi ekran kartini ikinci plana attim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şaka mı hocam 7800xt tabiiki
çbenim naçizane tavsiyem sana elindeki ssitemi sat dayıcım 30k bakiyen varmış zaten üstüne koy bunu al dilersen kasayı'da corsair icue 300d yaparsın 2k farka çok daha iyi olur senin için