Yanlış, ama alsaydım da haklı olmaya devam ederdim xD İndirimleri kesinlikle takip etmen gerek.Sıfır aldıysan max 7500f 4060 vardır
Sır mı hocam niye saklıyorsun ss li cevap bekliyorum haklıysan helal olsun diyeceğimYanlış, ama alsaydım da haklı olmaya devam ederdim xD İndirimleri kesinlikle takip etmen gerek.
Sistemi kendime almadığım için malesef SS alıp, atmak gibi bir şey yapamam. Ama eğer yapabilirsem atacağıma söz veriyorum.Sır mı hocam niye saklıyorsun ss li cevap bekliyorum haklıysan helal olsun diyeceğim
Sıfır aldıysan max 7500f 4060 vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben düşünene kadar sistemi almışlar
bitmiş maalesefhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_exper-oem-pc-2-ıntel-i7-13700k-tuf-z790-plus-wıfı-32gb-ddr5-6000mhz-ram-1tb-m-2-ssd-rtx4070-gaming-masaüstü-bilgisayar-outlet-123228-3043766.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duruyor şu an hocam
Ekran kartı son sıfır satış fiyatlarına göre toplanamaz zaten ama sarı sayfalardan ucuza bulunursa ve kalan parçalar önceki indirimlerde alındıysa yapılabilirAllah'ını seversen ne zaman kurdun sıfır parçalar ve marka modellerini yazsana bi