Yardım Rtx 4070 İçin 850 Wat Psu önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
517
Arkadaşlar aldığım Asus psu geri iade ettim sizce sağlam ve şu pce 5.0 ve atx 3.0 destekleyen ve yeni nesil bir psu önerir misiniz? benim aklımda yine Asus var aura ve thor serisi lakin o fiyatlarda 1000watlar var sizce hangi marka alayim ve kafam rahat olsun cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar aldığım Asus psu geri iade ettim sizce sağlam ve şu pce 5.0 ve atx 3.0 destekleyen ve yeni nesil bir psu önerir misiniz? benim aklımda yine Asus var aura ve thor serisi lakin o fiyatlarda 1000watlar var sizce hangi marka alayim ve kafam rahat olsun cevaplarınızı bekliyorum.

Daha farklı marka alabilirmiyim mesela Corsair gibi soğutması iyi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi ve fsp önermezseniz sevinirim.

Daha farklı marka alabilirmiyim mesela Corsair gibi soğutması iyi .

msi ve fsp önermezseniz sevinirim.
Msi soğutması kötü değil, corsair de istediğiniz özelliklerde psu varsa bu fiyatlarda alabilirsiniz güzel marka o da.

fsp hydro g pro

Konuya ekleyin o halde msi ve fsp hariç diye önermeyelim.
Pardon eklemedim birde Asus Corsair ve thermaltake bu üçlü içersinden önerirseniz sevinirim.

Msi soğutması kötü değil, corsair de istediğiniz özelliklerde psu varsa bu fiyatlarda alabilirsiniz güzel marka o da.
Asus aura ve thor serilerine ne dersiniz iyi midir? onlar.

Arkadaşlar cevap alabilirmiyim?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevap verebilir misiniz sizden cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Geri