Neler Yeni

RTX 4070 Super vs RX 7800XT for Streaming

NOPO

80+
Reaksiyon skoru
5
Yayın açmak için hangi ekran kartı daha iyi ? Rtx 4070 süper mi rx 7800xt mi? Rust . Warzone . Pubg . Squad

Yayın açmak için hangi ekran kartı daha iyi ? Rtx 4070 süper mi rx 7800xt mi? Rust . Warzone . Pubg . Squad
4070super daha iyi ama arad 3 kdan fazla fiyat farkı varsa 7800xt al

Yayın açıcaksan 4070 s

• Beğen
Reaksiyonlar: NOPO
Zotac markası alırsam 1 k fark var
link atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac markası alırsam 1 k fark var

https://www.akakce.com/ekran-karti/...0m-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507120403.html

biri en kaliteli modellerden biri ve 8 9 k daha ucuz ben olsam 7800xt alırım

Twitchte yayın aciyordum Rx 7800 XTli sistemle evet fiyat olarak ucuz güçlü bir kart fakat yayın için uygun değil hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: NOPO
Bu link de ki model 2
link atarmısın

link atarmısın

https://www.akakce.com/ekran-karti/...0m-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507120403.html

biri en kaliteli modellerden biri ve 8 9 k daha ucuz ben olsam 7800xt alırım
Bu model 20 bin tl https://exo.ir/product/sapphire-pulse-radeon-rx-7800-xt-16gb

Twitchte yayın aciyordum Rx 7800 XTli sistemle evet fiyat olarak ucuz güçlü bir kart fakat yayın için uygun değil hocam
Eyvallah kral sağol bu bilgi için önemliydi.

hacım ne yapıyorduki yayına uygun değil diyorsun kasıyormu yayın nasıl sorunlar yaşıyorsun

Bu link de ki model 2

Bu model 20 bin tl https://exo.ir/product/sapphire-pulse-radeon-rx-7800-xt-16gb

Eyvallah kral sağol bu bilgi için önemliydi.
Sistemi forumdan bir arkadaşa satmıştım Nvidia yayın konusunda 2-0 önde hocam bilginiz olsun ama he çok çok çok abartılacak kadar bı durum yok fakat AMD dediğim gibi pek yayıncılık için uygun değil.

hacım ne yapıyorduki yayına uygun değil diyorsun kasıyormu yayın nasıl sorunlar yaşıyorsun
Size en basit örneğini vereyim yapay zeka muhabbeti mesela Nvidia kartları ile bir çok şeyi yapabilirsiniz kendi destekleri bile var yayıncılar için. Unutmayın ki amd çiçek gibi bir kart üzmez etmez özellikle 7000 serisi saf kasta tokatlıyor bir çok kartı fakat dediğim gibi AMD nin yapay zeka muhabbeti henüz daha yok. Broadcast sistemi gibi bir şey gelirse işte ozaman tadından yenmez

Son düzenleme:
Sistemi forumdan bir arkadaşa satmıştım Nvidia yayın konusunda 2-0 önde hocam bilginiz olsun ama he çok çok çok abartılacak kadar bı durum yok fakat AMD dediğim gibi pek yayıncılık için uygun değil.

Size en basit örneğini vereyim yapay zeka muhabbeti mesela Nvidia kartları ile bir çok şeyi yapabilirsiniz kendi destekleri bile var yayıncılar için. Unutmayın ki amd çiçek gibi bir kart üzmez etmez özellikle 7000 serisi saf kasta tokatlıyor bir çok kartı fakat dediğim gibi AMD nin yapay zeka muhabbeti henüz daha yok. Broadcast sistemi gibi bir şey gelirse işte ozaman tadından yenmez
keşke olsa nvidia o konuda 3-0 önde maalesef ama amd candır nvidianın kazık gibi geçirdiği fiyatlara karşı amd reis hep fp kartlar çıkarttı

keşke olsa nvidia o konuda 3-0 önde maalesef ama amd candır nvidianın kazık gibi geçirdiği fiyatlara karşı amd reis hep fp kartlar çıkarttı
Evet o konuda katılıyorum. he param yok derseniz Nvidia ya vermek istemiyorum dersiniz alınır yine yayın açarsınız fakat yarın öbür gün bişi olur eder bı kullanayım derseniz yapay zeka muhabbetini ozaman işte sorun olabilir ama ben şahsen bu tarz şeylere çok takılmadım Bı elraen jahrein değiliz 😂😂 kim dicek adam şundan açmış bundan açmış diye

Geri