Balık Semo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 187
1080P Ve 2K'da üzmez bende kullanıyorum ama 12gb vram olayı komik amd bu konuda daha iyi soğutma performansı falan çok güzel bir kart
4070 ti alırken çok gittim geldim o karta ama nvidia nvidiadır dedim 4070ti aldımBu yüzden az daha ucuza 24gb vram'e sahip rx7900xtx i almalıyız
oyunları 4k rtx açık oynamıyorsanız 4080 ne gerek yok bence hocam ama siz bilirsinizŞuan Nvidia 4070 TI dediğin kart her oyunu ultra ayarlarda 2k da yüksek fps veren bir kart.
Nvidia dlss zaten ayrı bir teknoloji bu yüzden vram e çok takılmıyorum.
Yazılımsal sıkıntısı çok dostum. O yüzden amd almadım1080P Ve 2K'da üzmez bende kullanıyorum ama 12gb vram olayı komik amd bu konuda daha iyi soğutma performansı falan çok güzel bir kart
2k oynuyorum her oyunuoyunları 4k rtx açık oynamıyorsanız 4080 ne gerek yok bence hocam ama siz bilirsiniz
neden 4080 geçmeyi düşünüyorsunuz hocam?Yazılımsal sıkıntısı çok dostum. O yüzden amd almadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2k oynuyorum her oyunu
Bütçem var dostum. Biraz daha yükseltebilirim diye düşünüyorum pc yi. Şuan kablosuz kulaklık araştırıyorum ancak bulamadım.neden 4080 geçmeyi düşünüyorsunuz hocam?
size kalmış hocam bu kartın 32-40 bin arası bir fiyatı var şuan sıfır kartın sarı sayfada 30 bin altına ve civarlarına bulunuyorBütçem var dostum. Biraz daha yükseltebilirim diye düşünüyorum pc yi. Şuan kablosuz kulaklık araştırıyorum ancak bulamadım.
15k bütçeyide şuan ekran kartına verebilirim diye düşündüm.
Sistemde arttıracağım başka bişi yok.
İşlemci, anakart, psu, soğutucu zaten en üst seviye