kartını ne kadara satabileceğine yada iade edebiliyorsan aradaki fiyata bağlıASUS TUF 4070 TI OC ekran kartım mevcut. Kart benim işimi her türlü görüyor ancak Fiyatlar daha fazla artmadan 4080 araştırmaya başladım. Sizce 4080 e geçmeye gerek var mı ?
Paran varsa geç 4070ti'a 12gb vram koymuşlar puhahahah. 4080nin de ondan yana farkı yok ama 16 idare eder yinede.ASUS TUF 4070 TI OC ekran kartım mevcut. Kart benim işimi her türlü görüyor ancak Fiyatlar daha fazla artmadan 4080 araştırmaya başladım. Sizce 4080 e geçmeye gerek var mı ?
Şuan Nvidia 4070 TI dediğin kart her oyunu ultra ayarlarda 2k da yüksek fps veren bir kart.Paran varsa geç 4070ti'a 12gb vram koymuşlar puhahahah. 4080nin de ondan yana farkı yok ama 16 idare eder yinede.
Şimdi 16 az mı diyenler olabilir... Evet az kaç k'lık canavar bir ekran kartı ve cimri nvidia 16gb koymuş...
Evet karta göre gerçekten az. 3070 rakibi RX 6800 de bile 16Gb var. Ama genede 4070 ti bayaa bi idare edecektir. Pekde gerek yok gibi geçmeye. Ha yatırımlık olarak düşünüyorsan olabilir. Nvidia batırmazsa 5000 serisi gelince şimdiki 3070 gibi olcak 4000 serisi (gibi gözüküyor en azından) YTDŞimdi 16 az mı diyenler olabilir... Evet az kaç k'lık canavar bir ekran kartı ve cimri nvidia 16gb koymuş...
Satsan kaça satacaksın almayı düşündüğün 4080 modeli hangisi ve kaç para ne kadar bi fark var?Şuan Nvidia 4070 TI dediğin kart her oyunu ultra ayarlarda 2k da yüksek fps veren bir kart.
Nvidia dlss zaten ayrı bir teknoloji bu yüzden vram e çok takılmıyorum.
2k,1080p filan oynatır zaten ona lafım yok.Şuan Nvidia 4070 TI dediğin kart her oyunu ultra ayarlarda 2k da yüksek fps veren bir kart.
Kartı vatandan aldım nisanda lansmana özel indirim vardı oradan yakalamıştım.kartını ne kadara satabileceğine yada iade edebiliyorsan aradaki fiyata bağlı
Dostum sistemi hep kaliteli malzemeler ile topladım. Kaliteden yine kısmam. Alırsam Msi gaming x - Asus Tuf falan alırım.Satsan kaça satacaksın almayı düşündüğün 4080 modeli hangisi ve kaç para ne kadar bi fark var?
Bu yüzden az daha ucuza 24gb vram'e sahip rx7900xtx i almalıyızParan varsa geç 4070ti'a 12gb vram koymuşlar puhahahah. 4080nin de ondan yana farkı yok ama 16 idare eder yinede.
Şimdi 16 az mı diyenler olabilir... Evet az kaç k'lık canavar bir ekran kartı ve cimri nvidia 16gb koymuş...