Kötü mü hocamPulse modele o para verilmez!!
en giriş seviye modelKötü mü hocam
Pulsemi yoksa model mien giriş seviye model
pulsePulsemi yoksa model mi
Stok yuttulr hocam alamıyoruzHiçbiri ben olsam 7900GRE alırım indirimde zaten şuan bu bu devirde 4060ti 16gb a para verilmez çünkü aşırı pahalı ve parasını hak etmiyor. https://forum.donanimarsivi.com/konu/xfx-7900gre-20-899tl.979358/page-2#post-8864102
Gelmediyse hemen iptal etmeni öneririmAldım ben gelir yarin test edip buraya bilgi geçerim.
O kadar kötü mü ya bu model?
Ben aynı modelin 4070 ini kullanıyorum ısınma falan yok gayet güzel 60 derece nadir geçiyor max 65 gördüm gayet güzel kartfiyat iyi de bu model çok ısınıyordu
Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz ısınma sorunu ile alakalı testleri varmı elinizde. Havasiz kasada ısınma sorunu olur tabi ama 12 fan var benim kasada. Isınma ile ilgili sorun olmaz diye düşünüyorum. Olursada iade ederim cok sorun olmaz.Gelmediyse hemen iptal etmeni öneririm
Yuzde 10 performans farkı var 4070 super alicaktim ama 4070 superinde iyi modelleri 30 bandinda 26500 tl ye ti aliyorsun . Eğer ısınmada sorun yasamazsam . Gayet kullanilabilir mantıklı fiyatlı bir ürün oluyor.4070super alınır daha iyi
Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz ısınma sorunu ile alakalı testleri varmı elinizde. Havasiz kasada ısınma sorunu olur tabi ama 12 fan var benim kasada. Isınma ile ilgili sorun olmaz diye düşünüyorum. Olursada iade ederim cok sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yuzde 10 performans farkı var 4070 super alicaktim ama 4070 superinde iyi modelleri 30 bandinda 26500 tl ye ti aliyorsun . Eğer ısınmada sorun yasamazsam . Gayet kullanilabilir mantıklı fiyatlı bir ürün oluyor.
Bir çok test var internette onu bulup atmakla vakit kaybetmeme gerek olduğunu düşünmüyorum bana güvenip güvenmemek sana kalmış ama hem 4070ti kötü bir seçim hemde windforce kötü bir model.Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz ısınma sorunu ile alakalı testleri varmı elinizde. Havasiz kasada ısınma sorunu olur tabi ama 12 fan var benim kasada. Isınma ile ilgili sorun olmaz diye düşünüyorum. Olursada iade ederim cok sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yuzde 10 performans farkı var 4070 super alicaktim ama 4070 superinde iyi modelleri 30 bandinda 26500 tl ye ti aliyorsun . Eğer ısınmada sorun yasamazsam . Gayet kullanilabilir mantıklı fiyatlı bir ürün oluyor.
Selam testlerini yaptim. Oyunda full ayarlarda max 73 derece görüyor. Standart olarak 70 de falan çalışıyor. Coil falan sıkıntısı yok. Testlerde max 74 serece hotspot 84 derece. Asus dual gibi soğutması boyut falanda ona yakın. İyi mi dereceleri bundan önce full amd kullandım. 6900 xt gaming z vardı onda ısınma diye bişey yoktu ama fan sesi cok yüksekti. Bunda fan sesi duyulmuyor derecesi bir tık yüksek . İade edeyimmi kullanayım mıBir çok test var internette onu bulup atmakla vakit kaybetmeme gerek olduğunu düşünmüyorum bana güvenip güvenmemek sana kalmış ama hem 4070ti kötü bir seçim hemde windforce kötü bir model.
Max 73 dereceAldım ben gelir yarin test edip buraya bilgi geçerim.