Performans aynı diyorlar hocam4060ti ile 4070 super nerden aynı olsun çok fark var
Performans aynı diyorlar hocam4060ti ile 4070 super nerden aynı olsun çok fark var
arada çok fark var kesinlikle aynı değil , aynı diyenden bir daha pc hakkında tavsiye almanı önermemPerformans aynı diyorlar hocam
Xfx 7900 gre kaçırdım hangi ekran kartı alsam diye bakınıyorum nasıl bir şans varsa bende 20899 a düştü tam çekiyorum stok bittiarada çok fark var kesinlikle aynı değil , aynı diyenden bir daha pc hakkında tavsiye almanı önermem
23 küsüre nitro+ 7900 gre vardı ona bakın derimXfx 7900 gre kaçırdım hangi ekran kartı alsam diye bakınıyorum nasıl bir şans varsa bende 20899 a düştü tam çekiyorum stok bitti
Bakayım bi ama 3 k verilmez ki hocam yav haketmiyor fiyat23 küsüre nitro+ 7900 gre vardı ona bakın derim
nitro+ ve fighter arasında çok fark var , nitro+ top model bir kartBakayım bi ama 3 k verilmez ki hocam yav haketmiyor fiya
Hocam baktım 22679 a geliyor sepette alsam mı acaba bilemiyorumnitro+ ve fighter arasında çok fark var , nitro+ top model bir kart
bence alınır , kaliteli bir model gerek soğutma gerek tasarım olsun gayet hoş bir kartHocam baktım 22679 a geliyor sepette alsam mı acaba bilemiyorum
Al geç eğer nitro o paraysaHocam baktım 22679 a geliyor sepette alsam mı acaba bilemiyorum
Bahsettiğim bu model alınır mıAl geç eğer nitro o paraysa
Bahsettiğim model bu alınır mı püre ve pulse arasında ne fark varbence alınır , kaliteli bir model gerek soğutma gerek tasarım olsun gayet hoş bir kart
https://www.pttavm.com/sapphire-rx-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.58.2 pttavm olması beni düşündürdüBahsettiğim bu model alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğim model bu alınır mı püre ve pulse arasında ne fark var
Güven vermiyor hocam ürün gelirse gene iyi pttavm den almıştım bir kez mı band 5 akıllı bileklik hocam ürün 2 ay müdürlükte bekler mi yav şikayet ettim dediler hemen gelsin bu gün isterseniz diyorlar o yüzden tovbeliyim o siteyehttps://www.pttavm.com/sapphire-rx-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.58.2 pttavm olması beni düşündürdü