dlss ile birlikte 4k da üzecegıni sanmıyorum fakat yetmez ise bile 4*** serisi yerine 5**** serisi geçilebilir güncellik bakımındanDostlar 7800x3d 32Gb ram ve 4080 ile ne kadar daha 4K oynayabilirim? kart değiştirmeli miyim? değiştireceksem ne zaman değiştirmeliyim? bence 4090 olmalı saf kas gücü diye düşünüyorum?
dlss ile oynarsın 4080 taş gibi kart.Dostlar 7800x3d 32Gb ram ve 4080 ile ne kadar daha 4K oynayabilirim? kart değiştirmeli miyim? değiştireceksem ne zaman değiştirmeliyim? bence 4090 olmalı saf kas gücü diye düşünüyorum?
5080 yetersiz gibi geldi bana mesela hocamdlss ile birlikte 4k da üzecegıni sanmıyorum fakat yetmez ise bile 4*** serisi yerine 5**** serisi geçilebilir güncellik bakımından
yeter hocam zaten Nvidia nin saf kas gücüne önem verdiğini pek görmedim 5*** serisinden hep dlss ile birlikte götürüyorlar kartı5080 yetersiz gibi geldi bana mesela hocam
öyle mi diyorsunuz hocam, dlss açmayı da istemiyorum görüntü gerçekten çamurlaşıyor ha Transform model için söylemiyorum ama yine de açmadan oyun oynamak isterdimdlss ile oynarsın 4080 taş gibi kart.
4 k kartı zaten bunun ömrü biter kısa bir eüre sonra 4090 nında biterDostlar 7800x3d 32Gb ram ve 4080 ile ne kadar daha 4K oynayabilirim? kart değiştirmeli miyim? değiştireceksem ne zaman değiştirmeliyim? bence 4090 olmalı saf kas gücü diye düşünüyorum?