RTX 4090 Görüntü Vermiyor?

ddu mdu driver ne alaka bilmiyorsan neden tavsiye veriyorsun adamın birkaç saatini boşa harcıyorsun.
Adam görüntü ayarlarında gözükmüyor diyor driver yüklemezsen görüntü ayarlarında gözükmez bende driverların hatalı yüklendiğini düşünüp ddu ile driverları baştan yüklemesini önerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ddu mdu driver ne alaka bilmiyorsan neden tavsiye veriyorsun adamın birkaç saatini boşa harcıyorsun.
Zaten bir kaç saatte değil en fazla 5dk sını alır

bu bilgisi olmadan tavsiye vermeye çalışanları engelleyin ya. kartta memory vramlerinden birisi ya da birkaçı bozuk. garantiye ya da bana gönderin ama ben ucuza çalışmıyorum.
4090 kartım ile 2 saate yakın oyun oynadık ve şu steamda 3Dmark içindeki testide uyguladık 2 kere hiçbir sorun çıkmadı 40k ya yakın score vermişti. Ekran kartının bozuk olduğunu düşünmüyorum.

Hocam arkadaşınızın PSU'sunu kendi sisteminize takıp denediniz mi?
Merhaba, evet arkadaşa psu'yu taktık ve 4090 ile 4080'li onuda test ettik bir sorun çıkmadı, benim kasamda 4090 hariç taktık test ettik ve sorun çıkmadı. Restart harici :) Yani anakartımı değiştirdiğim anda sistem de sorun yaşamadım. İşlemci hariç herşeyi test ettik kısacası. Anakartı servise vereceğiz diye arkadaş pinleride kırdı ama olsun :D

Geçmiş olsun . Büyük ihtimalle anakartta problem var o zaman . Ekran kartı akadaşınızın pcde çalışıyor dediğiniz gibi . Pcı ex slotu le ilgili bir problem var. Anakartta başka pcı ex slotu var mıydı ? Keşke deneseydiniz.
Teşekkür ederim. Başka bir pci ex slotuna takmadım uğraşmadım vallahi daha okadar. 3 tane pci slotu vardı.

4090 kartım ile 2 saate yakın oyun oynadık ve şu steamda 3Dmark içindeki testide uyguladık 2 kere hiçbir sorun çıkmadı 40k ya yakın score vermişti. Ekran kartının bozuk olduğunu düşünmüyorum.

Merhaba, evet arkadaşa psu'yu taktık ve 4090 ile 4080'li onuda test ettik bir sorun çıkmadı, benim kasamda 4090 hariç taktık test ettik ve sorun çıkmadı. Restart harici :) Yani anakartımı değiştirdiğim anda sistem de sorun yaşamadım. İşlemci hariç herşeyi test ettik kısacası. Anakartı servise vereceğiz diye arkadaş pinleride kırdı ama olsun :D
O pinler için çok büyük ihtimalle ücret çıkaracaklar hocam.

O pinler için çok büyük ihtimalle ücret çıkaracaklar hocam.
:( Bir tahminin varmı acaba. Birde ben bu yeni sistem için yeni anakart düşünüyorum açıkcası :D Aynı modelin 14.Nesil için direkt uyumlu olanı. Gigabyte Z790 Aorus Master X. bende X olmayan modeli var. 14.nesil için sonradan uyumlu.

:( Bir tahminin varmı acaba. Birde ben bu yeni sistem için yeni anakart düşünüyorum açıkcası :D Aynı modelin 14.Nesil için direkt uyumlu olanı. Gigabyte Z790 Aorus Master X. bende X olmayan modeli var. 14.nesil için sonradan uyumlu.
Fiyat olarak bir tahminim yok.

Paran mı var derdin var

bu bilgisi olmadan tavsiye vermeye çalışanları engelleyin ya. kartta memory vramlerinden birisi ya da birkaçı bozuk. garantiye ya da bana gönderin ama ben ucuza çalışmıyorum.
Adama demezler mi lan avel görmeden nasıl memorylerde bozukluk olduğunu anladin bir de ucuza calismiyormus hahaha

Fiyat olarak bir tahminim yok.
Ücretsiz yaptılar bugün geliyor anakart bakalım.

Paran mı var derdin var
Hiç sorma arkadaşım. Paramızla rezil olduk :))

Sıkıntı olmaz 4090 sistem toplayan insan anakartı can sıkıntısına diziyle kırıp yenisini alıyodur :LOL:
Anakartı gerçekten ikiye bölesim geldi ilk taktığımda görüntü vermediği süre boyunca 😂

Tekrardan merhabalar, galiba ekran kartı bozuk çünkü aynı hata ile devam etmekteyim. :(
Şurdada böyle yazıyor.

Adsız.jpg

İhtimal vermiyorum. Arkadaşının sisteminde sorunsuz çalışıyordu. BIOS güncel değilse onu bir güncelle bakalım.
Biz tekrar denedik o akşam, ve şunu yapmayı unuttuk. DDU veya normal şekilde sürücü silip yüklemedik. Bugün sürücü silmeden 4080 li sürücü ile kullandık. Ama sürücüyü yeniden kur deyince onun bilgisayarda reset atmıştı. :) Şimdi ekran kartı en son bios sürümünde görünüyordu zaten. Mantıken düşündüğümde bu anakartta garantiden geldi ve pci slotları da test edilmiş herhangi bir sorun görülmemiş.

Ek olarak şuanda nvidia experiencede sürücü hiçbir şekilde yüklenmiyor :)

Biz tekrar denedik o akşam, ve şunu yapmayı unuttuk. DDU veya normal şekilde sürücü silip yüklemedik. Bugün sürücü silmeden 4080 li sürücü ile kullandık. Ama sürücüyü yeniden kur deyince onun bilgisayarda reset atmıştı. :) Şimdi ekran kartı en son bios sürümünde görünüyordu zaten. Mantıken düşündüğümde bu anakartta garantiden geldi ve pci slotları da test edilmiş herhangi bir sorun görülmemiş.
O zaman ekran kartında Chipset sorunu olma ihtimali yüksek. Gönder garantiye.

BIOS derken anakartının BIOS'undan bahsetmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri