Watman işinin bitmesi özellikle RX 70 ile oldu. RX 60 larda baya seyrekleştirdiler ancak milletin ön yargısını kırmaya yetmemişti. Almayanlar veya sonradan almayanlar epey var farkındayım. Ben de artık "watman yok" diyenlerdenim zaten.wattman işi amd de bitti rx 6700 kullanıyorum hiç bir sorun yok güzel psu seçiyorsun ram anakart ile kusursuz uyumlu olmalı ramde birde expo misler gibi kullanıyorsun imzadaki sistem ile şu güne kadar wattman yaşamadım yalan yok tepe modeli bıraktıkları içinde giriş ve orta seviye kartlarda bence amd rakipsiz olacak nvidia hala 6 gb 8 gb koysun
pek inandiricci gelmedi 32gb vermez nvidia 5090 24gb olur 5090 ti falan olursa onu 32 yaparlar bence.Son çıkan haberlere göre bellekler böyle olacakmış 5000 serisinde,ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
5060 ekran kartına 8gb olması şaşırtmadi, Nvidia yine ayni
Bende eski 6000 serisinde ağzı yananlardanım ama bu zamanlarda pek kalmadı ben riske girdim tercih ettim pişman etmediWatman işinin bitmesi özellikle RX 70 ile oldu. RX 60 larda baya seyrekleştirdiler ancak milletin ön yargısını kırmaya yetmemişti. Almayanlar veya sonradan almayanlar epey var farkındayım. Ben de artık "watman yok" diyenlerdenim zaten.
başkan ülke batmayacak sonuçta, 1k dolarlık kartı taş çatlasa 1,5k ya satarlar, o da mevcut 4080super fiyatlarında yaptılar zaten.4080super im ve ben mutluyum kim bilir fiyatlar ne olacak yeni yılda
Bende de rx6700 var bende hiç sorun yaşamadım. 6000 lerde çok nadirdi wattmanwattman işi amd de bitti rx 6700 kullanıyorum hiç bir sorun yok güzel psu seçiyorsun ram anakart ile kusursuz uyumlu olmalı ramde birde expo misler gibi kullanıyorsun imzadaki sistem ile şu güne kadar wattman yaşamadım yalan yok tepe modeli bıraktıkları içinde giriş ve orta seviye kartlarda bence amd rakipsiz olacak nvidia hala 6 gb 8 gb koysun
5070'de 16gb bekliyodum almayı düşünüyodum yine 12 gb geliyor. 5070 ti almam gerek. Kim bilir fiyatlar ne olacak.Son çıkan haberlere göre bellekler böyle olacakmış 5000 serisinde,ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
5060 ekran kartına 8gb olması şaşırtmadi, Nvidia yine ayni
Fiyatlar çok uçuk olursa 4000 serisi daha mantıklı olur zaten5070'de 16gb bekliyodum almayı düşünüyodum yine 12 gb geliyor. 5070 ti almam gerek. Kim bilir fiyatlar ne olacak.
Bekleyelim görelim fiyatlar ne olacak ama 5000 serisi için pahalı olacak deniliyor aynı fiyat olacağını sanmıyorum ben 41k dan aldım 6 taksit bana fazlası ile yeterli bir kartbaşkan ülke batmayacak sonuçta, 1k dolarlık kartı taş çatlasa 1,5k ya satarlar, o da mevcut 4080super fiyatlarında yaptılar zaten.