dostum bence 9060xt 16gb alhocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte yani
dostum bence 9060xt 16gb alhocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsa
işte yani
yeni anakart alman gerekir 3k ya i5 11400f alsan birde 9060xt 16gb alsan olabilir aslındahocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsa
işte yani
uygun sıfır işlemci önerisi olan var ise o zaman mantıklı hale gelebilir
7-8 verebileceğin bir işlemci yok o söketteona 13 14 versem işlemciyede 7 8 versem kafi
720P de olabilir FSR ile aynı mantığa gelir.hocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsa
işte yani
Anakartın tam modeli neydi ona göre bir alternatif bakabilirim.hocam 1650 bu ne fsrı dediğiniz imkansız ama 720p olma ihtimali var oyun içinde ayar kısılıyorsa
işte yani
rica ederim anakartınız nedir bu aradaolabilir bir düşünecem sağolun
ben açmadım ama otomatik açıldıysa bilmiyorum720P de olabilir FSR ile aynı mantığa gelir.
FSR her kartta açılıyor bu arada Nvidia kartla da açılır intel grafik birimleriyle de açılır.
Anakartın tam modeli neydi ona göre bir alternatif bakabilirim.
720P de olabilir FSR ile aynı mantığa gelir.
FSR her kartta açılıyor bu arada Nvidia kartla da açılır intel grafik birimleriyle de açılır.
Anakartın tam modeli neydi ona göre bir alternatif bakabilirim.
İşlemci değiştirme bence, anakart masrafı da çıkar 11. Nesil desteği de yok bunun.ben açmadım ama otomatik açıldıysa bilmiyorum
Anakart B460M-A Pro (MS-7C88).
ama görüntü kötü değildi yani
32bin var hepsine yetermi ?
5060 ı darboğazla aldığın için bi anda ondan 5050 performansı almayacaksın, işlemci gücünü kullanan ayarları da kısabilirsin ama gene de 5060 daha mantıklı çünkü ilerde işlemcini güncellemen ekran kartını güncellemenden daha olasıi5 10400f
nasıl çözücez kanka
5060 ı darboğazla aldığın için bi anda ondan 5050 performansı almayacaksın, işlemci gücünü kullanan ayarları da kısabilirsin ama gene de 5060 daha mantıklı çünkü ilerde işlemcini güncellemen ekran kartını güncellemenden daha olası
sıfır sistem almak daha mantıklı benceİşlemci değiştirme bence, anakart masrafı da çıkar 11. Nesil desteği de yok bunun.
Darboğaz sıkıntılı bir şey değil sadece işlemcin oyunda ne kadar FPS verebiliyorsa kartın 5090 da olsa işlemci limitine takılıp o kadar alabilirsin darboğaz denen şey bu kabaca. Beklentin yüksekse sıfırdan sistem de toplayabilirsin sana kalmış.darboğaz çok can sıkarmı bana o lazım bişey olmaz diyende var çok can sıkar diyende var
sıfır sistem almak daha mantıklı bence
Darboğaz sıkıntılı bir şey değil sadece işlemcin oyunda ne kadar FPS verebiliyorsa kartın 5090 da olsa işlemci limitine takılıp o kadar alabilirsin darboğaz denen şey bu kabaca. Beklentin yüksekse sıfırdan sistem de toplayabilirsin sana kalmış.