5060 8gb yerine 9060xt 8gb bakabilirsin 9060xt 8gb = 5060 Tİ 8gb ve evet oynatır.Rtx 5060 8 GB alınır mı oynayacağım oyunlar
Cs
Gta 5
Valorant
Rdr 2
Uncharted
Bu tarz oyunları kasmadan 1080p oynatır mı
Son yillarda cikan bir kart 6-7 yıllık oyunlari oynatmazmi sence reisRtx 5060 8 GB alınır mı oynayacağım oyunlar
Cs
Gta 5
Valorant
Rdr 2
Uncharted
Ya herkes 8 gb kart alma diyor o yüzden arada kaldık 1 haftadır alacağım pc bütçe biraz kısıtlı olduğu yüzden sürekli düşünüyorumoynatır kardeşim kötü kart değil
O kartla oynayamayacağın oyun yok. En fazla ayarları fulleyemezsin.Rtx 5060 8 GB alınır mı oynayacağım oyunlar
Cs
Gta 5
Valorant
Rdr 2
Uncharted
8gb artık uzun ömürlü değil.Ya herkes 8 gb kart alma diyor o yüzden arada kaldık 1 haftadır alacağım pc bütçe biraz kısıtlı olduğu yüzden sürekli düşünüyorum
Bütce biraz kısıtlı ve hazır sistem mi yoksa toplama m7 daha ucuz olur1080p oyun oynayacaksan 8 gb fazla geliyor, tabii ki imkanın varsa 5060 ti 16 gb al.
bütçe doğrultusunda maalesefDostlar düz 5060 dan bahsediyoruz Tİ olan modeli değil çok kötü bir kart bu fiyatına göre herkes alınır yazmış şaşırdım.
Çok kararsız kaldımDostlar düz 5060 dan bahsediyoruz Tİ olan modeli değil çok kötü bir kart bu fiyatına göre herkes alınır yazmış şaşırdım.