- Reaksiyon skoru
- 310
Rtx 5060 çıkarsa fiyatı ne kadara çıkar?
Özellikleri ne?
Alınır mı?
Kart hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim
Özellikleri ne?
Alınır mı?
8gb vramı var gibi bir sızıntı olmuştu galiba ama Emin değilim eğer 8gb çıkarsa hiç bulaşmayın hocamRtx 5060 çıkarsa fiyatı ne kadara çıkar?
Özellikleri ne?
Alınır mı?
AMD kanadınada hiç güvenemiyorum her kartta millet sorun yaşıyor8gb vramı var gibi bir sızıntı olmuştu galiba ama Emin değilim eğer 8gb çıkarsa hiç bulaşmayın hocam
Bence 10 olur daha 8 çıkartırlarsa rezil olurlar.8gb vramı var gibi bir sızıntı olmuştu galiba ama Emin değilim eğer 8gb çıkarsa hiç bulaşmayın hocam
Hocam 5060 yerine 4060 16gb falan alırsınız büyük ihtimalle ikisi aynı fiyatta olurAMD kanadınada hiç güvenemiyorum her kartta millet sorun yaşıyor
Hocam doğru mu bilmiyorum ama ben öyle duymuştumBence 10 olur daha 8 çıkartırlarsa rezil olurlar.
Geldi geldi babapiro geldi nvidia onu 8gb yapıcak ki millet Rtx 5070'e yönelsinBence 10 olur daha 8 çıkartırlarsa rezil olurlar.
4000 serisi fiyatları uçucak. 5000 serisi çıktığı için 4000 serisi üretimlerini yavaşlatıp durdururlar.Hocam 5060 yerine 4060 16gb falan alırsınız büyük ihtimalle ikisi aynı fiyatta olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam doğru mu bilmiyorum ama ben öyle duymuştum
5000 serisine yönelesimde var iiinci elden 10.000 altı Ekran kartıda alasım varHocam 5060 yerine 4060 16gb falan alırsınız büyük ihtimalle ikisi aynı fiyatta olur
Hocam doğru mu bilmiyorum ama ben öyle duymuştum
2.el alınır o zaman veya ne kadar fırlayacakki4000 serisi fiyatları uçucak. 5000 serisi çıktığı için 4000 serisi üretimlerini yavaşlatıp durdururlar.
Valla 10000 civarı canavar kartlar bulunur hocam5000 serisine yönelesimde var iiinci elden 10.000 altı Ekran kartıda alasım var
Ama AMD ve İntel'e de yönelebilirler daha bu riske gireceklerini sanmam.Geldi geldi babapiro geldi nvidia onu 8gb yapıcak ki millet Rtx 5070'e yönelsin
RTX 4090'ın fiyat geçmişine bakar mısın akakçeden?2.el alınır o zaman veya ne kadar fırlayacakki
Hocam 650wattan fazla çekmeyecek bir kart önerir misiniz? her kartta bir sorun var2.el alınır o zaman veya ne kadar fırlayacakki
Valla 10000 civarı canavar kartlar bulunur hocam
Hocam valla siz bütçenizi ve sistemini söyleyin arkadaşlar söylesin çok bilgim yok o konuda ama iyi bir şey bulursunuz büyük ihtimalleHocam 650wattan fazla çekmeyecek bir kart önerir misiniz? her kartta bir sorun var
RTX 5090 bile 575w tüketiyor. Birde şuanki işlemciniz nedir darboğaz falan yapmasın.Hocam 650wattan fazla çekmeyecek bir kart önerir misiniz? her kartta bir sorun var