RTX 5060 TI Hangisini almalıyım

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Vatandan Alacağım Hangisini alayım
oc olanlar var onların faydası falan varmı ?

Arkadaşlar Vatandan Alacağım Hangisini alayım
oc olanlar var onların faydası falan varmı ?

OC olanlar bir tık daha önde oluyor hocam MHz konusunda bende de Rtx 5080 Galax EXG OC Modeli var daha iyi.

5060 Ti ısınmıyor en ucuz 16 GB VRAM'li modeli al geç.

HOCAM Sistem toplayacağım parça parça alacağım kasım ayını mı beklim yoksa alayım mı şimdi

Ekran kartı hazır iyi fiyattayken şimdi al Kasım'da kur falan fırlar belki aynı fiyata düşmez riske atma hocam. Diğer parçalar için Kasım indirimleri beklenebilir zaten 10 gün kaldı.

Ekran kartı hazır iyi fiyattayken şimdi al Kasım'da kur falan fırlar belki aynı fiyata düşmez riske atma hocam. Diğer parçalar için Kasım indirimleri beklenebilir zaten 10 gün kaldı.
aldım ama kart onaylamadı bekliyorum

Bu gece Vatan için yoğun geçiyor hızlı onaylanmayabilir :D Sıkıntı çıkmayacaktır, hayırlı olsun hocam.
sağolun hocam hayırlsı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onay geç düşüyor, Sabah onay gelir, öğlene doğru da ürün kargoya verilmiş olur ve faturalandırılır
onay kodu tele geldi girdim vatandan 3D ile ama bankadan ve vatan siparişte bir şey gözükmüyor
acaba yarın başka kart ile denesem mi ?

Son düzenleme:
sağolun hocam hayırlsı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onay kodu tele geldi girdim vatandan 3D ile ama bankadan ve vatan siparişte bir şey gözükmüyor
acaba yarın başka kart ile denesem mi ?
Siparişlerim kısmı bomboş şekilde değil mi ? tıklıyorsunuz beyaz bir sayfa çıkıyor

Geri