Öneri RTX 5070 ekran kartı 1440pde 3 sene götürür mü?

hadi bunu geçtik diyelim cs bile 11,5gb vram??
ben 27 inç monitör kullanıyorum normal çözünürlüğüm 1280 1024'tü ekran çamur olduğundan 1920x1440 geçtim. Hala 11gb vram kullanımı görüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

engelle ben de bir Alıntıyı görüntületan kurtulurum

cs de ayarları fulleyıp bana
görsel_2025-10-06_172229226.webp
mı dıyorsun LISDHPFVDOSIUGHVOIDFGHVBODIUŞGVHBUDIFOGBHVUIOFDGVBHFIDOUSGVBHOIDFSVBGHOIDFSBVGOIDFSBVDFVBIODFSBVŞIODFBVBŞDFOIVBOIDFVSDF

cs de ayarları fulleyıp bana
görsel_2025-10-06_172229226.webp
mı dıyorsun LISDHPFVDOSIUGHVOIDFGHVBODIUŞGVHBUDIFOGBHVUIOFDGVBHFIDOUSGVBHOIDFSVBGHOIDFSBVGOIDFSBVDFVBIODFSBVŞIODFBVBŞDFOIVBOIDFVSDF
görsel_2025-10-06_172332312.webp
SENİ DFBCGŞODIUFSJBGVOGIUFDBVIODUFSBNVOISDFBNVOIBSDFVIOUDFSBVSD

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
cs de ayarları fulleyıp bana Alıntıyı görüntüle mı dıyorsun LISDHPFVDOSIUGHVOIDFGHVBODIUŞGVHBUDIFOGBHVUIOFDGVBHFIDOUSGVBHOIDFSVBGHOIDFSBVGOIDFSBVDFVBIODFSBVŞIODFBVBŞDFOIVBOIDFVSDF

Alıntıyı görüntüle SENİ DFBCGŞODIUFSJBGVOGIUFDBVIODUFSBNVOISDFBNVOIBSDFVIOUDFSBVSD
bu arada fps oyunu olsa bile grafikleri kişisel olarak yüksekte oynuyorum çünkü oyun daha zevkli ki ben bir süredir sadece kafa dağıtmalık pubgm oynuyorum ki emülatörde uhd 120 fps oynamazsam oyun sanki çok kötü gibi geliyor sırf grafikleri güzel olunca oynama isteğim oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dostum kendı yaptıgım orta yuksek grafıklerde 7 8 vram tuketıyordu herseyı en yuksek alırsan tabıkı 10 gb vram tuketır ?

paylasımlı hesaptan oynamıstım keske kaybetmeseydım de grafıkler le beraber vram tuketımını atardım fotograf olarak
En düşükte oynamıcak ki :D? En yüksekte oynamazsa bir önemi yok zaten O karta Boşuna para veriyor çok anlamsız olur. Kaldı ki kendim bile en yüksekte kullanır diyorsun kendinle çelişiyorsun

Selam, ben RTX 5070 almayı düşünüyorum zira RTX 5070 Super 6 aydan önce çıkmayacakmış. Ama alacağım kartın VRAMi 12GB ve bu beni düşündürüyor, 1440p'de AMD7500F işlemci ile 3 sene Ultra-Very High ayarlarda oynatır mı oyunları? FPS oyunlarla işim yok, Render ve yayın açma falan da yok ayrıca 4K monitör alacak param da yok ilerisi için bekle veya Ti al derseniz. Sadece 1440p monitör için ve yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum 3 sene. AMD ekran kartına soğuk bakıyorum, merak ettiğim dediğim gibi 12GB beni 3 sene götürür mü?
fs25 2k ultra mfg açık dlss kalite 8gb vram sevdalılarını üzecek cinsten
1759760971844.webp

En düşükte oynamıcak ki :D? En yüksekte oynamazsa bir önemi yok zaten O karta Boşuna para veriyor çok anlamsız olur. Kaldı ki kendim bile en yüksekte kullanır diyorsun kendinle çelişiyorsun
hub optimize videosunu izlemiş kendisini bilgili sanıyor ama cezasını aldı :D

fs25 2k ultra mfg açık dlss kalite 8gb vram sevdalılarını üzecek cinsten
Alıntıyı görüntüle

hub optimize videosunu izlemiş kendisini bilgili sanıyor ama cezasını aldı :D
Öyle deme ama abisi üzülür şimdi. rdr2 optimize settings videosunu izlemiş. Su fiziği gibi belirgin özellikleri bile düşürmüştür bu. Zaten ceza alma sebebide cocuğun boş yere toxiclik yapması falandır kesin.

Öyle deme ama abisi üzülür şimdi. rdr2 optimize settings videosunu izlemiş. Su fiziği gibi belirgin özellikleri bile düşürmüştür bu
Paylaştığı vram değeri de ayarlardaki tahmini vram kullanımı. Bende de 6 küsür yazıyor hiçbir zaman 6gb vram kullandığını görmedim.

Paylaştığı vram değeri de ayarlardaki tahmini vram kullanımı. Bende de 6 küsür yazıyor hiçbir zaman 6gb vram kullandığını görmedim.
ya onu bırakta elemana yazık olmuş arada, kavga hatalı sollamadan deriz artık :(

Öyle deme ama abisi üzülür şimdi. rdr2 optimize settings videosunu izlemiş. Su fiziği gibi belirgin özellikleri bile düşürmüştür bu. Zaten ceza alma sebebide cocuğun boş yere toxiclik yapması falandır kesin.
Çok labali konuşmuş sinirimi bozduda reportladım ceza almış :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri