- Reaksiyon skoru
- 809
valla argb ile filan pek aram olmadığı için bilgim yok o konuda ışıqtan mışıqtan pek anlamam ben. Kendim arctic kullanıyorum öneririm.hocam ARGB olan demistim
valla argb ile filan pek aram olmadığı için bilgim yok o konuda ışıqtan mışıqtan pek anlamam ben. Kendim arctic kullanıyorum öneririm.hocam ARGB olan demistim
bi tik pahali kaciyo hocam bunlarBeyazı kalmış siyahı bitmiş
![]()
Thermalright TL-C12W-S V3 Beyaz 3’lü Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, bileşenleri düşük ila orta hızlarda serin tutmak için optimum hava akışı sağlar.www.gaming.gen.tr
Sıfır karttan ne bekliyorsun gayet güzel işteAlıntıyı görüntüle
sonuçlar bu şekilde daha 2 saat oldu kartı takalı
ekran kartım Asus Prime RTX 5070 12GB O.C.
yok ama destek icin bisey koycamEkran kartinin altinda destek braketi var mi?
bir sıkıntı yok o zaman hocam anladim tesekkurler daha pcie x1 slotuna riser kablo alicam 2. m2 ssd donusturucusunu kullanamiyorum ekran karti kapatiyorkonu ekran kartının sıcaklığından fan önerisine dönmüş. ortada herhangi bir sorun yok hocam sıcaklıklar gayet normal boşuna fan alıp masrafa girmeyin max 1 derece oynar belki oynamaz da. yaz olmasına rağmen sıcaklıklar gayet iyi forumda az gezerseniz zaten galax colorful gibi markaların 5070 modelinin 75 derecelerde gezdiğini görürsünüz
Hocam kasaya 3 fan eklesem 1derecemi etki edecekkonu ekran kartının sıcaklığından fan önerisine dönmüş. ortada herhangi bir sorun yok hocam sıcaklıklar gayet normal boşuna fan alıp masrafa girmeyin max 1 derece oynar belki oynamaz da. yaz olmasına rağmen sıcaklıklar gayet iyi forumda az gezerseniz zaten galax colorful gibi markaların 5070 modelinin 75 derecelerde gezdiğini görürsünüz
hayır etmeyecekHocam kasaya 3 fan eklesem 1derecemi etki edecek
Nası yani hiç mi etkisi yoksıcaklığa bu kadar takıldıysanız fan almak yerine oc+uv yapın o ekstra takacağınız 3 fandan 10 kat daha fazla etki yaratır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır etmeyecek
ileride belki alirim fan neyse simdilik dursun oyun yüklensinde onlarda deneyeyim kartisıcaklığa bu kadar takıldıysanız fan almak yerine oc+uv yapın o ekstra takacağınız 3 fandan 10 kat daha fazla etki yaratır
hayır etmeyecek
Neden 3 fan etki yapmazmıNası yani hiç mi etkisi yok
Neden 3 fan etki yapmazmı
sıcaklığa bu kadar takıldıysanız fan almak yerine oc+uv yapın o ekstra takacağınız 3 fandan 10 kat daha fazla etki yaratır
hayır etmeyecek
olum dalga mi geciyosunuz ne sicakligi ne fani allah askina yazin bu sicakliklar gayet normal fanla vs hicbir sey degismez
Sıfır karttan ne bekliyorsun gayet güzel işte
bf1 ultra grafik 55 60 derece kartvalla argb ile filan pek aram olmadığı için bilgim yok o konuda ışıqtan mışıqtan pek anlamam ben. Kendim arctic kullanıyorum öneririm.