Rtx 5070, Hogwarts Legacy 80 derece

gokhanice

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
Gainward Rtx 5070 ekran kartı Hogwarts Legacy 2k çözünürlük ultra ayarlarda (DLSS kalite ve MFG açık) iken 76-80 derece arası çalışıyor. En fazla 81 gördü. Bu sıcaklıklar normal mi veya zararlı olur mu? (Yaşadığım yerde hava serin)
(İşlemci; ryzen 5 7500f)
(Kasa; Bitfenix cepo)

Gainward Rtx 5070 ekran kartı Hogwarts Legacy 2k çözünürlük ultra ayarlarda (DLSS kalite ve MFG açık) iken 76-80 derece arası çalışıyor. En fazla 81 gördü. Bu sıcaklıklar normal mi veya zararlı olur mu? (Yaşadığım yerde hava serin)
(İşlemci; ryzen 5 7500f)
(Kasa; Bitfenix cepo)
Benim rx 6600 97 derece gordu en son hala bakımlarını yaptırmadım. Sorun yok devam.

Normal değil bence hocam ya, 81 dereceyi görmesi yeni kart yani hadi en kötü 1 senelik olsa neyse derdim de, yani yeni kartlar.

Aynı modelin videolarına bak herkesin öyleyse durum kötü kart çöp demektir. Sadece senin öyleyse durum daha kötü kart hatalı demektir

yüksek sanki furmakta test edin hotspot falan 95 üstüyse sıkıntı

Kart modelinin internetten sıcaklık değerleriyle karşılaştır, ve kasa markanıda yazmamışşın.

bence fazla

(İşlemci; ryzen 5 7500f)
(Kasa; Bitfenix cepo)
vala benin asus prime rtx5070 62 dereceyi geçmiyo

(İşlemci; ryzen 5 7500f)
(Kasa; Bitfenix cepo)
Hot spot sıcaklığına mı bakıyorsunuz yoksa çekirdek sıcaklığı mı

normal değil

Hangi Gainward? Python III mü? Ve baktığın değerler Hotspot olmadığını umuyorum.
Bitfenix cepo nun yapısı ile Pythoon III lerin o ısıya çıkması abes gelmiyor ancak başka kartta yaşasaydın işkillenirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,323
Üyeler
184,924
Son üye
josecla
Geri