RTX 5070 mi RX 9070XT mi

+ Yok hocam maalesef 9070XT Çok daha önde bir kart RTX 5070 karşısında fark atar.
peki hocam bir şey soracağım

bunların arasında ki fark nedir ?

Yani rtx5070'in herhangi bir +sı yok mu 9070xt'nin karşısında
5070 sadece dlss değil 5000 serisini öne çılaran mfg var ama ne kadar kullanırsın orası ayrı amd de buna benzer bir teknoloji var ama görüntü kalitesi olarak nvdia kadar başarılı değil . Saf güç olarak f/p açısından kesinlikle 9070 xt .

Son düzenleme:

biri giriş seviye biri orta seviye watt değerleri sıcaklık değerleri fan çalışma dereceleri falan değişiyor fps olarak ta öyle uçuk bir fark almazsın

Soğutma vs az farkediyor ama öyle aman aman bir fark yok 9070 xt içinde şu an en uygun bildiğim kadarıyla sapphire pulse kullandım 50-55 derece arası çalışıyordu ki çok güzel soğutması vardı benzer fiyatlara bulunursa asus prime da tercih edilebilir ama tuf a o para verilmez pulse istemezseniz nitro+ 35k civarı alınabilir ama ekran kartı fiyatları yükselecek muhtemelen o yüzden biraz acele etmenizde fayda var

Fan kalitesi farkları var hocam öyle ahım şahım yok.

Asla değmez hocam sıcaklık farkları anca 3-4 derece oynar o da hiç bir şey değil.
Çok sağolun cevaplarınız için hocam :D marka bağımlılığı böyle bir şey sanırım nvidia ekran kartı olduğu için diğerinin değerlerine bile bakmamıştım ama 5 dakika içerisinde tüm fikrim değişti cevaplarınız için teşekkür ederim diğer arkadaşların cevapları içnide teşekkürler

Çok sağolun cevaplarınız için hocam :D marka bağımlılığı böyle bir şey sanırım nvidia ekran kartı olduğu için diğerinin değerlerine bile bakmamıştım ama 5 dakika içerisinde tüm fikrim değişti cevaplarınız için teşekkür ederim diğer arkadaşların cevapları içnide teşekkürler
Ne demek hocam güle güle kullan.
İçine Nvidia siniyorsa al pişman olmazsın fakat 9070XT Ekran kartı maalesef ki Saf performansta RTX 5070 Ekran kartını geçmekte.

CUDA, kendi destek ekosistemi olarak prof amaçlı kullanıyorsanız ya da hobileriniz bu yöndeyse maalesef eşsiz bir ekran kartı fiyatı da performansa rağmen bu teknolojilerinden geliyor. Markadan ziyade ek teknolojiler ve tekel olmaları. Yanni herkes kullanım amacına uygunu alıyor.

aradaki 4bin lira farka değmez yani diyorsunuz dimi hocam
hocam onun kararını sen vermen gerek
1764493437085.webp
şu belki değip değmeyeceğine karar vermene yardımcı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri