1080P de oynayacaksanız işlemci daha ön planda olacaktır işlemciniz ne?Aklımdaki ekran kartları 5070 ile 9070xt
Rekabetçi oyunlarda RTX in daha iyi olduğunu duydum ve sanırım Rx ekran kartlarında biraz driver hatası varmış ne önerirsiniz
Rtx 5070 aldım ben valo cs de akıp gidiyor oyunların ekstra nvdia reflex desteği var üzerine rtx ve dlss gibi hikayeli oyunlara etki eden özellikleri de var amd fsr ve rtx konusunda geride ve yine hata bug çökme yaşama ihtimalin olur saf performansı belki daha iyidir ama çokta güç çekiyorAklımdaki ekran kartları 5070 ile 9070xt
Rekabetçi oyunlarda RTX in daha iyi olduğunu duydum ve sanırım Rx ekran kartlarında biraz driver hatası varmış ne önerirsiniz
İşlemci büyük ihtimalle 7800x3d olur bana Rtx de nvidia reflex var diye Rtx daha iyi demişlerdi ondan soruyorum amd tarafında bu tarz bir şey var mı ?1080P de oynayacaksanız işlemci daha ön planda olacaktır işlemciniz ne?
Gpu konusunda 9070xt 5070 ile kıyaslanabilecek bir gpu değil. ikisi arasından 9070xt kesinlikle
9070xt nin rakibi 5070ti