Neler Yeni

RTX 5070 Tİ İNCELEMELERİ BAŞLADI

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,413
İsim
Kadir
1739980744374.png

Şu fiyata satılırsa net alınır 5080 den daha fiyat performans bir kart FPS başı performans oranı beklediğimden iyi geldi 5070ti kartın tabi lansman fiyattan listelemiş ilk video da o yüzden lansman fiyat önemli
5070 de büyük ihtimalle 5070ti dan daha fiyat performans olur lansmandan satılırsa onu da bekleyebilirsiniz

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
40dan aşağı bulamayacaksın 2 yıl geçse dahi
yahu kardesım tahmını olarak ne zaman mantıklı konusmaya baslarsın bu kadar bılgısız anlamak ıstemeyen bı ınsan gormedım hala bana gelıp bızım ulkenın fıyatını kotuluyorsun bak tekrar anlatıyorum bıraz belkı bu sabıt yobaz fıkrın degısır dıye BIZIM ULKENIN FIYATLARI NVIDIANIN SUCU DEGIL BU 5070 TI OZGU BI DURUM DEGIL HERHANGI BIR KART CIKSA BU FIYATTAN CIKICAK ZATEN ANLA ARTIK SUNU bana bılmedıgım bı seyı anlatıyormus gıbı durma dunyanın her yerınde ekran kartı krızı var her ulkede bu fıyattan satılıyor bızım ulkede de bu fıyattan satılıyor bu ekonomı boyle kalmaya devam ettıkce boyle olucak 5070 tı ozgu bı durum degıl kımse zaten bu karta 1100 dolar vermek ıstemıyor herkes aynı seyı soyluyor sucu nvıdıaya atmaya calısma sacma sacam anlamsız tartısmalar sunma

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mustafa TURNA
yahu kardesım tahmını olarak ne zaman mantıklı konusmaya baslarsın bu kadar bılgısız anlamak ıstemeyen bı ınsan gormedım hala bana gelıp bızım ulkenın fıyatını kotuluyorsun bak tekrar anlatıyorum bıraz belkı bu sabıt yobaz fıkrın degısır dıye BIZIM ULKENIN FIYATLARI NVIDIANIN SUCU DEGIL BU 5070 TI OZGU BI DURUM DEGIL HERHANGI BIR KART CIKSA BU FIYATTAN CIKICAK ZATEN ANLA ARTIK SUNU bana bılmedıgım bı seyı anlatıyormus gıbı durma dunyanın her yerınde ekran kartı krızı var her ulkede bu fıyattan satılıyor bızım ulkede de bu fıyattan satılıyor bu ekonomı boyle kalmaya devam ettıkce boyle olucak 5070 tı ozgu bı durum degıl kımse zaten bu karta 1100 dolar vermek ıstemıyor herkes aynı seyı soyluyor sucu nvıdıaya atmaya calısma sacma sacam anlamsız tartısmalar sunma
Almanyada arkadaşım daha dün 1090 Euro'ya aldı 5080i nasıl bir sikintiymis bu

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
4K'da da testler bir hayli fazla. Acaba 2K için fazla mı olur diye düşündüm o yüzden.
hocam 4k da ıyı bır raw performans verıyor bu temel performans ne kadar ıyıyse MFG actıgında daha temız bı goruntu elde ederek 144fps ustu alabılırsın. 4k ıcın tam olarak uygun bır kart bence ustune MFG teknolojısı gelıssın onunla zaten fpsler daha da katlanır. Dlss ılk cıktıgında oldugu gıbı MFG de ılk cıktıgınde bozuk goruntuler meydana gelebılır ama gelısecektık NVIDIA nın elınde cok buyuk bı koz var artık

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mustafa TURNA
Nvidia suçu olmasa ne kadar talebin olacağını profesyonel şekilde hesaplar ona göre stok ayarlayarak hazırlıklı satışa çıkar donusuklu sekilde karaborsa yapıyorlar Nvidia o fiyattan daha fazlasını kazanıyor

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Kerem Eldes
Teknoloji ilerledikçe aynı fiyata daha güçlü olması gerekmiyor mu?
Neredeyse 4070ti süper performansını 200 dolar yükseğe satacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde var kolay gelsin
Valla kardan dolayı galiba evden çalıştıracaklar, bütün yıldızlar hizalandı... Dalıyorum

Bu 5070ti 4080superden daha geride fps olarak ama fiyat olarak daha yüksek olacak
Yani ikinci el 4080s ile aynı fiyat yani 35-40 arasına 5070ti alırım çünkü yakın fps ama sıfır almış olacağım aynı paraya. Düşüremezsek ve 9070 ler de üzerse ikinci ele geri döberim tekrar

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mustafa TURNA
Yani ikinci el 4080s ile aynı fiyat yani 35-40 arasına 5070ti alırım çünkü yakın fps ama sıfır almış olacağım aynı paraya. Düşüremezsek ve 9070 ler de üzerse ikinci ele geri döberim tekrar
35 40 arasına sadece lansmanda alabilirsin dahada alamazsın 5070ti

Düşürebilirsem alırım 15 gün iade halkım var 9070xt daha iyi olursa ona kayarım iyi bir sürpriz bekliyorum

Alıntıyı görüntüle
Şu fiyata satılırsa net alınır 5080 den daha fiyat performans bir kart FPS başı performans oranı beklediğimden iyi geldi 5070ti kartın tabi lansman fiyattan listelemiş ilk video da o yüzden lansman fiyat önemli
5070 de büyük ihtimalle 5070ti dan daha fiyat performans olur lansmandan satılırsa onu da bekleyebilirsiniz
12gb vram olan 5070 alınmaz + 4080i geçemiyor

gavanoz

80+
5070ti mı yoksa 5080 mi

Top Bottom