Rtx 5070 Ti vs Rx 9070 Xt

Pukican

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhabalar 2 gün öncesine kadar Rx 9070 ekran kartı alacaktım fiyat 40K ama bu gün tesadüfen Galax 5070 Ti Ex ın 42K olduğunu gördüm normaldede galaxtan alacaktım sizce Nvidia tercih edilirmi

alabilrsin ikisinden birini aralarında çok bir fark yok

Bu fiyatlarda her türlü 5070ti alınır

Merhabalar 2 gün öncesine kadar Rx 9070 ekran kartı alacaktım fiyat 40K ama bu gün tesadüfen Galax 5070 Ti Ex ın 42K olduğunu gördüm normaldede galaxtan alacaktım sizce Nvidia tercih edilirmi
Bence halen aradaki fiyata değmez 36k'ya 9070xt var çünkü. Üstüne pc de ki birşeyi upgrade edersin

Yalnız Nvidia nın 5000 sersindeki kronik sorunlarını düzeltip düzeltmediğini iyi araştırın, ilk parti mallarının iade edilmesini istemişti özellikle ROP biriminin hatalı üretilmesi dolayısıyla.. ve bunun gibi çokça üretim sorunları hakkında NVIDIA açıklama yaptı mı bilemiyorum. Bu konudan habersiz olup tonlarca kişi 5000 serisi aldı. Aslında forumda bununla ilgili bir konu açılması gerektiğini düşünüyorum.

Yalnız Nvidia nın 5000 sersindeki kronik sorunlarını düzeltip düzeltmediğini iyi araştırın, ilk parti mallarının iade edilmesini istemişti özellikle ROP biriminin hatalı üretilmesi dolayısıyla
1 aydır 5070 ti gamerock kullanıyorum. En ufak bi hata bile almadım. Rop sorunu 2000 kartta 1 tane denk geliyordu sanırım. Çok şükür sıkıntı yaşamadım.

Eski serilerini inceleme videolarına bakarsan galax çok başarılı. Asus msi dışında bana en yakın gelen marka galax.

Fiyatlar birbirine çok yakınken amd alınmaz.
Bu soruyu amd 36k nvidia 50k iken sorsanız amd alınır derdim ama fiyatlar 40/42 nvidia alınır.
1 aydır 5070 ti gamerock kullanıyorum. En ufak bi hata bile almadım. Rop sorunu 2000 kartta 1 tane denk geliyordu sanırım. Çok şükür sıkıntı yaşamadım.

Özellikle 5070ti ve 5090 larda bu sorunun olduğunu NVIDIA kabul etmişti. Bu arada sadece ROP sorunu değil bunun yanında PCI Express 5.0 uyumsuzluğu ve uzun vadede güç kablosu erimeleri gibi fiyaskoları da mevcut. Siz GPU-Z programıyla ROP değerinizi kontrol ettiniz mi peki ?

Amd kart kullanan biri olarak söylerim ki arada 2k fark varsa kesinlikle ve kesinlikle 5070 ti alınmalı amd kötü değil onuda alabilirsiniz ama 5070 ti teknolojik olarak daha iyi

Özellikle 5070ti ve 5090 larda bu sorunun olduğunu NVIDIA kabul etmişti. Bu arada sadece ROP sorunu değil bunun yanında PCI Express 5.0 uyumsuzluğu ve uzun vadede güç kablosu erimeleri gibi fiyaskoları da mevcut. Siz GPU-Z programıyla ROP değerinizi kontrol ettiniz mi peki ?
Kontrol ettim hocam her şey olması gerektiği gibi. O yazdıklarının hiç birini yaşamadım.

Geçen cuma günü gaming gecesinde 38.9k ya satılmıştı 5070ti ama sanırım bu hafta koymazlar, eğer konulursa ben de 1 adet kapmayı düşünüyorum bakalım kısmet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,930
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri