- Reaksiyon skoru
- 69
hangisi alınır başlıktaki ekran kartından başka kart önerisi istemiyorum
saf kas güçünde ve afmf 2.1 açıp oynayan arkadaşlarım var aşırı iyi fps alarak oynuyolar 7900xt ekran kartı ile bide 7800xt kullanan arkadaşlarm. rtx 5070 de iyi bir kart yeni sonuçta bilemiyorumBen de bunu düşünüyordum yenilik açısından az önce 5070i sipariş ettim
teknoloji açısından dlss 4 olarak mı hocam5070 daha mantıklı geliyor teknoloji açısından vs
daha bir kaç tane falan var da hatırlayamadım onlar işinizi gayet görüyor o yüzden 5070 mantıklı iş yaparsanız da üzmezteknoloji açısından dlss 4 olarak mı hocam
vram olarak 7900xt çok aklımı karıştırıyor saf kas güçünde ezip geçiyor bide araya afmf 2.1 de girince üf üfdaha bir kaç tane falan var da hatırlayamadım onlar işinizi gayet görüyor o yüzden 5070 mantıklı iş yaparsanız da üzmez
tamam hocamSaf kas olarak 7900XT öneririm güncel olarak kullanıyorum canın isterse AFMF 2.1 Açarakta oyunların tadını çıkarabilirsin ama illa 5070 almak istiyorsan alabilirsin.
ikilemde kalıyorum böyle olunca5070 alınır tabii ki saf kas vs inanma 4 senelik kart aldıracak bi saf kas yok
Mesela ne gibi inanmaması gerekiyor Mahmut hocam ?5070 alınır tabii ki saf kas vs inanma 4 senelik kart aldıracak bi saf kas yok