Arkadaşlar merhaba kendime yeni sistem topluyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. 15 yıldır kendime hep f/p odaklı sistemler kurdum ve amd f/p konusunda her zaman daha iyi olduğundan hep ekran kartımı amd'nin orta segment kartlarından seçtim, halihazırda da rx 570 4gb ile hayatıma devam ediyorum. Fakat şuan topladığım sistem orta segmentin biraz üstünde olduğundan nvidia da seçeneklere dahil oldu. 15 yıldır amd ekran kartları bana herhangi bir problem çıkartmadı ama bende güncel yazılım teknolojilerinin nasılsa kartım kaldırmaz diye kullanmaya tenezzül bile etmedim. 5070 ve rx 9700 xt hemen hemen aynı fiyatlara satılıyor, rx 9700 xt'nin performansının çok daha yukarıda olduğu bariz ortada fakat ben daha çok kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum. Nvidia kart kullanan arkadaşlar yazılımsal olarak sorunlar yaşadınızmı, dlss, frame generation, nvidia reflex teknolojilerini aktif kullanıyormusunuz ve başarılı buluyormusunuz, ekran kartınızı ikinci elden satarken çok zarar ediyormusunuz bu tarz konularda fikir verebilirseniz sevinirim.