Niye düşünmesin? Saçma yorumlar atmayın ortaya argumanlar atın5070 al geç fazla düşünmeye gerek yok
haklısın kral adam pc almak için beliki 5 yıldır biriktiriyo istediğini ve en iyisini almak onun hakkıNiye düşünmesin? Saçma yorumlar atmayın ortaya argumanlar atın
9070xt rtx performansı gayet iyi bazı oyunlar da 5070ti ile aynı performansı veriyor(Nvidia destekleyici oyunlari katmıyorum) fsr dlss zaten aynı şeyler dlss bir tık daha iyi.DLSS Ve RTX İstiyosan kesin 5070 Ama Saf Performans İstiyosan 9070 xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
haklısın kral adam pc almak için beliki 5 yıldır biriktiriyo istediğini ve en iyisini almak onun hakkı
Aynen hocam boşuna taraftarlik yapmaya gerek yok şu iyi bu iyi dersin önerirsin ne amd de de ne Nvidia al geç demek bana saçma geliyor adam belki para biriktirmiş alıp oynayacak parasının karşılığında alacagı fps Performans hepsini hesaba katmak lazim sonuçta ucuz ürünler degilDLSS Ve RTX İstiyosan kesin 5070 Ama Saf Performans İstiyosan 9070 xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
haklısın kral adam pc almak için beliki 5 yıldır biriktiriyo istediğini ve en iyisini almak onun hakkı
Bazıları yapay zeka ve cuda çekirdeği diyolar hocam bide driver sorunları var diyolar. Yani 5070 ile yaptığım şeyi 9070 ile yapabilir miyim yazılım ve cuda çekirdeği kullanan uygulamalar için söylüyorum. Render alırken biraz daha beklemek veya az beklemek benim için çok önemli değil
9070xt alBu aralar bazı oem paketlerde aynı fiyata 9070xt özelleştirmesi bulunuyor sizce 2k oyunculuk için hangisi daha mantıklı
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/amd-radeon-rx-9070-xt-content-creation-review/ daha kart taze iken yapılmış testler suan eminim çok daha iyidir9070xt al
edit: eğer yapay zeka veya edit gibi işlerin varsa 5070 al ama sadece oyun içinse 9070xt al
Büyük boyutlu bi render almayacaksan pek görmezsin farkını tahmini bir süre söylemek zor biraz. Onun dışı nasıl bir fark soruyorsun anlamadım oyun olarak diyorsan çok daha iyi bir kart raster olarak dlss 5070 saf 9070xt denk hemen hemen. RT performansı 4070 Ti Super gibi bir şey 9070xt'nin kesinlikle kötü değil.%1 low olarak da önde bir kart. Şunuda bi izle istersenEdit yaparken veya render alırken aralarındaki süre hariç başka ne fark vardır hocam bilginiz var mı
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/amd-radeon-rx-9070-xt-content-creation-review/ daha kart taze iken yapılmış testler suan eminim çok daha iyidir
Cuda harici bence gayet is görecektir render konusunda daAbdullah abide bunla alakalı video çekmiş ve video üzerinden neredeyse 1 yıl geçecek
Zaten amd öyle her güncelleme de üstüne bir şey koyuyor gerçekten ilk aldığın kart bir kaç ayda %5 koyuyor gibiAbdullah abide bunla alakalı video çekmiş ve video üzerinden neredeyse 1 yıl geçecek