Neler Yeni

Rtx 5080 fiyatı ne kadar çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan Sarı
Çıktığı gibi almakta iyi olabilir vergilere zam geliceği için

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Ben o zaman en iyisi şimdi toplayayım kral rx7900xtx düşünüyorum onerir misin
Native oynamak istiyorum dersen 4080s den az da olsa güçlü bir kart. Uzun yıllar güncelleme yapmadan oyun oynarsın. Yine de benim tercihim 4080s tarafından olurdu sebebi elbette dlss ve fg. Hiç deneyimledin mi bilmiyorum ama fsr hala dlss in kalitesinden uzak. Kartı 4k için mi istiyorsunuz.

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kaan
Native oynamak istiyorum dersen 4080s den az da olsa güçlü bir kart. Uzun yıllar güncelleme yap atan oyun oynarsın. Yine de benim tercihim 4080s tarafından olurdu sebebi elbette dlss ve fg. Hiç deneyimledin mi bilmiyorum ama fsr hala dlss in kalitesinden uzak. Kartı 4k için mi istiyorsunuz.
hocam forumdan anladığım kadarıyla saf güçte amd ekran kartı daha iyi ama dlss girince çıkıyor diye biliyorum arkadaş sadece oyun için kulllancaksa pc yi amd almak daha mantıklı ama oyun arada girip render veya farklı şeyler yapçak sa bende nvida 4080s çok iyi olur

asko56

80+ Silver
Ben o zaman en iyisi şimdi toplayayım kral rx7900xtx düşünüyorum onerir misin
7900xtx alınmaz nvdia 5000 serisi çıktıgında amd 8000 serisi çıkıcak klesinlikle eger amd alıcaksan 8000 beklenmeli

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
hocam forumdan anladığım kadarıyla saf güçte amd ekran kartı daha iyi ama dlss girince çıkıyor diye biliyorum arkadaş sadece oyun için kulllancaksa pc yi amd almak daha mantıklı ama oyun arada girip render veya farklı şeyler yapçak sa bende nvida 4080s çok iyi olur
7900xtx gerçekten güçlü gene de kullanım senaryolarında 4080s daha iyi. Gpu'nun bellek boyutuna çok ihtiyaç duyan program, yazılım vs kullanılmıyorsa 4080s.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Abdullah
Native oynamak istiyorum dersen 4080s den az da olsa güçlü bir kart. Uzun yıllar güncelleme yapmadan oyun oynarsın. Yine de benim tercihim 4080s tarafından olurdu sebebi elbette dlss ve fg. Hiç deneyimledin mi bilmiyorum ama fsr hala dlss in kalitesinden uzak. Kartı 4k için mi istiyorsunuz.
Hayir hocam 1k 360 hz monitör alacağım zaten tek oynayacam oyun cs2 forza arada bir valorant
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam render dediğiniz nedir tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni vergiler, zamlar, dolar artışı derken çıktığında 70-80bin lira olur bence.
Sadece ekran kartı fiyatı mi bu dediğiniz

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Abdullah
Simdi toplamak en mantıklısı o zaman hocam yoktan yere beklemeye gerek yok 5000 serisini

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Seyfullah
trde asusun msi ın modelleri falan 70k civarı olacak bence

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kaan
Simdi toplamak en mantıklısı o zaman hocam yoktan yere beklemeye gerek yok 5000 serisini
hocam çok kısa herşeyi kafanda bitircem sence bu fiyatların düzelceği varmı yok senin sistemi geçtim herhangi teknolojik bir aleti paran varken almak mı mantıklı yoksa yenisi çıkında onu alayım diyip paran beklerken çıkan ürünün parandan fazla gelmesini görmek mi bence anlamşsınıdır diyorum ve şimdiden hayırlı olsun

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Abdullah
hocam çok kısa herşeyi kafanda bitircem sence bu fiyatların düzelceği varmı yok senin sistemi geçtim herhangi teknolojik bir aleti paran varken almak mı mantıklı yoksa yenisi çıkında onu alayım diyip paran beklerken çıkan ürünün parandan fazla gelmesini görmek mi bence anlamşsınıdır diyorum ve şimdiden hayırlı olsun
Eyvallah reisim teşekkür ettim bu render dediğiniz nedir.tam olarak ben sadece oyun için alıyorum amd onerir misin

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kaan
Eyvallah reisim teşekkür ettim bu render dediğiniz nedir.tam olarak ben sadece oyun için alıyorum amd onerir misin
kesinlikle oyun içinse forumdaki herkes nerdeyse amd der 7900xtx 7900gre 7900xt render 3d modelleme sanırsam bende tam bilmiyorum

Top Bottom