ahmet.ershn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
Ekran Kartım 1660super fakat driver ile rtx bu ekran kartındada oynanabiliyormuş. Windows 10 minecraftı indirdim xbox insider hub da indirdim. Nasıl açacağım?
Öyle değil ben direk gerçek rtx mc oynamak istiyorum?RTX shaders lar var indirip kullanabilirsin ama baya ağır, RX 580 ile 30 fps zor aldım.
Zaten seçtim ama nasıl aktif edecegim?Beta kısmından RTX betayı seçmen lazım.
daha çıkmadı beta olarak var diye biliyorumÖyle değil ben direk gerçek rtx mc oynamak istiyorum?
Post automatically merged:
Zaten seçtim ama nasıl aktif edecegim?
Şuan söylenen herieyi yaptım ama hala açık d egilBeta kısmından RTX betayı seçmen lazım.
5600xt ile denesem sorun olurmu bu şeyi?RTX shaders lar var indirip kullanabilirsin ama baya ağır, RX 580 ile 30 fps zor aldım.
Zaten en yüksek shader var fakat rtx i denemek isterdim.daha çıkmadı beta olarak var diye biliyorum
ama shader kullanıcaksan o gerçek rtx değil zaten
Sonuç olarak yapmam imkansız mı5600xt ile denesem sorun olurmu bu şeyi?
galiba windows 10 store dan para ile satın alman gerekiyorZaten en yüksek shader var fakat rtx i denemek isterdim.
Post automatically merged:
Sonuç olarak yapmam imkansız mı
5600xt ile denesem sorun olurmu bu şeyi?
ben w10 store dan deneme sürümünü aldım onda olmazmıgaliba windows 10 store dan para ile satın alman gerekiyor
Zaten microsoft store dan bedavasını aldım deneme süerümünüJava edition dan oynanmıyor diye biliyorum.Microsoft storedan bedrock edition alman lazım ona RTX açabilirsin.
Ayarlarda gözükmesi lazım DirectX Ray Tracing diye.Şuan söylenen herieyi yaptım ama hala açık d egil