Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

Alan arkadaslara hayırlı olsun vatandan beklenmeyen hamleydi
2 ay önce RX6600 lerin 9-10K ya satıldığı zamanda adamlar 11400 + RX6600 lü MSI sistemi 11.5K dan verdiler. O sistemden 3,5-4K para kaldırdım. Vatan arada yapıyor böyle şeyler.

Son düzenleme:
Sistemi alan arkadaşlar, hazırlanıyor kısmına geldi mi? siparişiniz ne durumda

2 ay önce RX6600 lerin 9-10K ya satıldığı zamanda adamlar 11400 + RX6600 lü MSI sistemi 11.5K dan verdiler. O sistemden 3,5-4K para kaldırdım. Vatan arada yapıyor böyle şeyler.
o sistemi arkadaşa aldırdım.çok iyi fiyattı.sahibindende duruyor.

Arkadaşlar sizce sistem freedos mu gelir? windows deneme kuruyorlar mı? İlk defa masaüstü topluyorum. Laptopcuydum hep :D

Dün telefonda görüştüm montaj hizmeti ile alakalı , sadece montajlayıp gönderiyorlarmış herhangi bir test vb yapılmıyormuş bilginiz olsun . Windows yüklenmeden gelir dediler. Ben de montaj hizmetini iptal ettirdim.

Dün telefonda görüştüm montaj hizmeti ile alakalı , sadece montajlayıp gönderiyorlarmış herhangi bir test vb yapılmıyormuş bilginiz olsun . Windows yüklenmeden gelir dediler. Ben de montaj hizmetini iptal ettirdim.
Ben montaj işinden pek anlamıyorum, sizce iptal ettireyim mi? Anladığım kadarıyla ekran kartı hariç montajlı gelecek değil mi?

Ben montaj işinden pek anlamıyorum, sizce iptal ettireyim mi? Anladığım kadarıyla ekran kartı hariç montajlı gelecek değil mi?
Kardeşim montaj için sipariş mi iptal edilir. Piyasanın 3-5k aşağısina sistem almışsın.

Dostum sipariş demedim ki, montaj hizmetinden bahsediyorum düzgün okuyalım lütfen.
0,01tl montaj hizmeti etmek biraz saçma değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,624
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri