RTX3060ti sonuçlarım ve satış hakkında

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
5+5+5 dakikalık furmark testlerine soktum art arda. Önce kasamın yan kapağı kapalı ve otomatik fan modunda 1080p modunda msaa kapalıda yaptım.
Sonuçları:
GPU sıcaklık 68 derece
GPU hotspot 80 derece
Fanlar 1861 RPM (%73)

İkinci 5 dakikalıkta kasanın yan kapağını söktüm. Geri kalan ayarlar yine aynı.
GPU sıcaklık 64 derece
GPU hotspot 77 derece
Fanlar 1870 RPM (%74)

Üçüncü 5 dakikalık testte ise kasa yan kapağı açık ve fanlar full gücünde çalıştırdım. Ekstra olarak da 1080p ve 8x msaa ayarı yaptım.
GPU sıcaklık 57 derece
GPU hotspot 71 derece
Fanlar 3000 RPM (%100)

Sorum şu: Ekran kartımı, ASUS TUF GAMING RTX3060ti, arkadaşa satacağım ve fiyat olarak 11k düşünüyorum. Düşündüğüm fiyat normal mi ve ekran kartının macun yenilenmesi gerekir mi? (İçi hiç açılmadı)

5+5+5 dakikalık furmark testlerine soktum art arda. Önce kasamın yan kapağı kapalı ve otomatik fan modunda 1080p modunda msaa kapalıda yaptım.
Sonuçları:
GPU sıcaklık 68 derece
GPU hotspot 80 derece
Fanlar 1861 RPM (%73)

GPU sıcaklık 64 derece
GPU hotspot 77 derece
Fanlar 1870 RPM (%74)

Üçüncü 5 dakikalık testte ise kasa yan kapağı açık ve fanlar full gücünde çalıştırdım. Ekstra olarak da 1080p ve 8x msaa ayarı yaptım.
GPU sıcaklık 57 derece
GPU hotspot 71 derece
Fanlar 3000 RPM (%100)

Sorum şu: Ekran kartımı, ASUS TUF GAMING RTX3060ti, arkadaşa satacağım ve fiyat olarak 11k düşünüyorum. Düşündüğüm fiyat normal mi ve ekran kartının macun yenilenmesi gerekir mi? (İçi hiç açılmadı)
11 az hocam 20 den aşşağıya satmayın.
Kartın ederi 8 lira 11 liraya evga/aorus 3070/ti lar var

Sonuçları:
GPU sıcaklık 68 derece
GPU hotspot 80 derece
Fanlar 1861 RPM (%73)

GPU sıcaklık 64 derece
GPU hotspot 77 derece
Fanlar 1870 RPM (%74)

GPU sıcaklık 57 derece
GPU hotspot 71 derece
Fanlar 3000 RPM (%100)

dediginiz fiyat resmen KAZIGA ADAM OTURTMAK ederi 7.5 8 civari

dediginiz fiyat resmen KAZIGA ADAM OTURTMAK ederi 7.5 8 civari
2060 4k-5k, 3060 10k civarı ve ilginç olan 4060 da 12 bin cıvarı iken ikinci el satıcıları hala bu fiyatlara satıyorlar, şimdi 5060 var hala aynı hatta artırdılar. Garipler. Sence 4k farkla ben niye 2 nesil önde güncel sıfır, bilmem kaç ay taksitli kartı almayıp seninkini alayım :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse koysunlar alan olmaz diyeceğim de şimdi masum saf birini bulur illa geçirirler

2060 4k-5k, 3060 10k civarı ve ilginç olan 4060 da 12 bin cıvarı iken ikinci el satıcıları hala bu fiyatlara satıyorlar, şimdi 5060 var hala aynı hatta artırdılar. Garipler. Sence 4k farkla ben niye 2 nesil önde güncel sıfır, bilmem kaç ay taksitli kartı almayıp seninkini alayım :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse koysunlar alan olmaz diyeceğim de şimdi masum saf birini bulur illa geçirirler
4060 var ama rtx3060ti ile başa baş performans veriyor. 5060 a da baktım en ucuz yerde 17k. ekran kartımı arkadaşa satacam ama ona da piyasayı bilmediğimden pahalıya da satmak istemiyorum. sıcaklık değerleri falan iyi yani kartımın kaça bırakmam lazım?

Arkadaşa satıyorsan çak 11k ya tertemiz sıcaklıklar fena değil

4060 var ama rtx3060ti ile başa baş performans veriyor. 5060 a da baktım en ucuz yerde 17k. ekran kartımı arkadaşa satacam ama ona da piyasayı bilmediğimden pahalıya da satmak istemiyorum. sıcaklık değerleri falan iyi yani kartımın kaça bırakmam lazım?
hocam son zamanlarda direk nvdia nın piyasası deli gibi şişti amd piyasası halen iyi durumda
örneğin 6700xt ler 9 10 k arasına pazarlıksız buluna biliyor gidip 6700xt ile 3060 ti nin karşılaştırma vidyolarını izleye bilirsiniz

hocam son zamanlarda direk nvdia nın piyasası deli gibi şişti amd piyasası halen iyi durumda
örneğin 6700xt ler 9 10 k arasına pazarlıksız buluna biliyor gidip 6700xt ile 3060 ti nin karşılaştırma vidyolarını izleye bilirsiniz
Arkadaş amd almak istemiyor hocam. Ben arkadaşa kaça satmalıyım 10k makul müdür? Arkadaş da yakın arkadaş olduğu için kazık atmak istemiyorum.

Arkadaş amd almak istemiyor hocam. Ben arkadaşa kaça satmalıyım 10k makul müdür? Arkadaş da yakın arkadaş olduğu için kazık atmak istemiyorum.
içi hiç açılmamış olmasına rağmen sıcaklık değerleride iyi hak ettiği en tepe fiyat 8.5
bu fiyat bile fazla ama sıcaklıkları iyi
gerisi size kalmış kart sizin sonuçta

içi hiç açılmamış olmasına rağmen sıcaklık değerleride iyi hak ettiği en tepe fiyat 8.5
bu fiyat bile fazla ama sıcaklıkları iyi
gerisi size kalmış kart sizin sonuçta
Zaten hocam ben bu kartı neredeyse hiç eskitmedim. Tertemiz duruyor o yüzden 10k aşağına satacaksam hiç satmayı düşünmüyorum hocam. Evde dursun. Zamanında 8k ya almıştım. 500₺ için satmaya değmez. Teşekkür ederim bilgi için.

Geri