Öneri Ruhsatta 50cc ama 80cc 110cc 125cc motor önerisi

Manahoss

80+
Reaksiyon skoru
0
Araba ehliyeti (b) aldım üniversiteye gidip gelebilecek şehir içinde yavaş kalmayacak motor arıyorum boy uzun biraz da kilom var (spora gidiyorum) scooter olursa daha iyi olur cub görünüşü hoşuma gitmiyor ama scooter ile arasında büyük fark varsa olumlu yönde alabilirim parçaları kolay bulunsun uzun ömürlü olsun motor ehliyeti alabilecek vaktim yok 125cc olsa daha iyi olur yokuşta kalmamak için

Alacağın bütün motorlar çin malı. Hiç birinde sorunsuzluk ve parça bulunma garantisi yok. Zaten bu motorlr tek seferlik üretiliyor, 3-5 sene sonra piyasadan siliniyor. Parçası da bulunmuyor. En uzun süredir satılan arora capucino var ama onun da sorunları var. Her şeyi aynı anda bir motora yüklemek çok mantıklı olmuyor.

Alacağın bütün motorlar çin malı. Hiç birinde sorunsuzluk ve parça bulunma garantisi yok. Zaten bu motorlr tek seferlik üretiliyor, 3-5 sene sonra piyasadan siliniyor. Parçası da bulunmuyor. En uzun süredir satılan arora capucino var ama onun da sorunları var. Her şeyi aynı anda bir motora yüklemek çok mantıklı olmuyor.
Bende 2 sene kullanıp sonra daha motor ehliyeti almayı düşünüyorum birsürü motor gördüm
Falcon Mocco
Rks lt 50 pro
Kuba Space 50 pro
Kuba Grace 50
Dediğiniz motoruda gördüm ben üniversiteye gidip gelmeye şehir içinde sıkıntı çıkarmayan bi motor lazım 1.5 2 sene dayansa yeter bana cappucino aralarında daha iyi diyorsanız ona bakabilirim fiyatı biraz daha fazla

arora cappucino 50 aralarında en kaslısı ama çin malı ne kadar götürür bilemem :D 5 sene 8 bin km bindim sattım bi sorun yaşamadım ama çok aktifde binmedim

adana da yüzde 90 cg kullanılır çita die de geçiyor model marka bilmem arkadaşların bayası kullanırdı 50 lik motoru 200 çıkaran tanıdığım var ne kadar doğru fikrim yok motor kullanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,906
Üyeler
183,184
Son üye
Kahramanmaras
Geri