🔥İndirim 🔥RUST 9.49$ %50 indirimde🔥

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,399
Rust şu an en düşük fiyatında. Bundan daha aşağıya inmesi pek mümkün değil ve uzun süre indirime girmeyecek. Genelde yılda bir kez bu seviyeye düşüyor.

Muhtemelen Battlefield 6’nın çıkışıyla, anlık oyuncu sayısı 100 bin civarından 40-50 bine düştüğü için indirime gittiler. Şu anda ise indirim sonrası anlık 150 bin oyuncuya ulaştı.

Kısaca Dusunenler Varsa Kacırmasın

Rust, sabah uyandığında evinin hâlâ durduğuna sevinmemen gerektiğini öğreten oyun.

Rust, sabah uyandığında evinin hâlâ durduğuna sevinmemen gerektiğini öğreten oyun.
Rust oynarken karşıma çıktı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rust şu an en düşük fiyatında. Bundan daha aşağıya inmesi pek mümkün değil ve uzun süre indirime girmeyecek. Genelde yılda bir kez bu seviyeye düşüyor.

Muhtemelen Battlefield 6’nın çıkışıyla, anlık oyuncu sayısı 100 bin civarından 40-50 bine düştüğü için indirime gittiler. Şu anda ise indirim sonrası anlık 150 bin oyuncuya ulaştı.

Kısaca Dusunenler Varsa Kacırmasın

Valla bende geçen aldım 10 dolara mı ne 2 haftada 38 saat oynadım mis :D

Gerçekten oynayacak en az 4-5 arkadaşınız varsa alın. Yoksa kütüphanede çürüyor haberiniz olsun :) tecrübeyle sabit

hergün girip bir daha girmeyeceğim dedikten 1 saat sonra tekrar girdiğim ve bu şekilde devam eden bir oyun.

2 kisiyiz oynanir mi arada takilmak için
Kesınlıkle Alınr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobil versiyonu bu yılın sonunda çıkacaktı yanlışım yoksa
Mobıl Versıyonu cıksa bıle PC Daha ıyı gerek grafık gerek farklı konularda hocam hem cok fazla oynayanı var hemde mobıl cıkacakta bugilar vs. cozulecekte yani 2026 basi ciksa bile 2027'de falan anca duzgun hale gelir

Ayrica dedigim gibi pc grafik ve bir cok konuda daha iyi ve elbetteki parali alanlar icin avantaji olur ayrica PC'de ucretsiz olacagini hic sanmiyorum

Geri