Rust İndirimdeyken Alınır mı?

eboş

80+
Reaksiyon skoru
22
selamlar rusta başlamak istiyorum lakin 10000 saatlik adam gelip kafama vururmu başlanırmı

Hocam Sakın başlamayın bana güvenin tamam oyun iyi güzel ama bunun çok ağır bedelleri oluyor

Mesela öncelikle zaman çok büyük zaman kaybediyorsunuz ki sadece steam yorumlarındaki kişilerin saatlerine bakarsanız anlarsınız en düşük kişi nin bile 700 saati falan oluyor yani öyle oturayım 1-2 saate kalkayım diye bir oyun değil oturdunuz öu en az 4-5 saat kalmanız gerekli he tamam bir şeyler yaptım demeniz için
Ayrıca sinir krizi geçirip bei şeylere zarar verebilirsiniz (size tavsiyem eğer yüklerseniz asla bakın ama asla kimseye acımayın güvenmeyin ama asla ama aslllaaaaaaaa)

Bu arada ben başladığımda 3 çok yakın arkadaşım vardı daha 2-3 haftada 1 arkadaşım ile bağlantım koptu ne oldu bilmiyorum bile diğeriylede uzun süre konuşmadık vs. Yani arkadaş kaybetme garantili

Hocam Sakın başlamayın bana güvenin tamam oyun iyi güzel ama bunun çok ağır bedelleri oluyor

Mesela öncelikle zaman çok büyük zaman kaybediyorsunuz ki sadece steam yorumlarındaki kişilerin saatlerine bakarsanız anlarsınız en düşük kişi nin bile 700 saati falan oluyor yani öyle oturayım 1-2 saate kalkayım diye bir oyun değil oturdunuz öu en az 4-5 saat kalmanız gerekli he tamam bir şeyler yaptım demeniz için
Ayrıca sinir krizi geçirip bei şeylere zarar verebilirsiniz (size tavsiyem eğer yüklerseniz asla bakın ama asla kimseye acımayın güvenmeyin ama asla ama aslllaaaaaaaa)

Bu arada ben başladığımda 3 çok yakın arkadaşım vardı daha 2-3 haftada 1 arkadaşım ile bağlantım koptu ne oldu bilmiyorum bile diğeriylede uzun süre konuşmadık vs. Yani arkadaş kaybetme garantili
hocam tam bir hayatsız oyunu en sevdiğim

rust niye amerikada yuzde 75 indirime giriyo trde yuzde 50 indirime giriyo bilen varmi dunyadaki neredeyse en pahali indirimli rust fiyati trde

rust niye amerikada yuzde 75 indirime giriyo trde yuzde 50 indirime giriyo bilen varmi dunyadaki neredeyse en pahali indirimli rust fiyati trde
Hileci politikası olabilir. Rust'daki en çok hileciler Türkiye ve Rusya'dalar. Rust yıllar önce çok daha ucuzdu. Fiyatı tamamen hileciler ban yiyip, kolayca yeni hesap açmasın diye yüksetildi resmen.

Hileci politikası olabilir. Rust'daki en çok hileciler Türkiye ve Rusya'dalar. Rust yıllar önce çok daha ucuzdu. Fiyatı tamamen hileciler ban yiyip, kolayca yeni hesap açmasın diye yüksetildi resmen.
15 dolara skin alıp premium sv de bu riski azaltırsın parası olan ordada hile yapar, geçen oynarken kürede komşum triple hs attı 2 3 kere raporladım ban yemiş kansız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

selamlar rusta başlamak istiyorum lakin 10000 saatlik adam gelip kafama vururmu başlanırmı
Solo çok zevkli başka oyunlardan alamıyacağın bir eğlence ve deneyim sunuyor burdaki yorumlara bakma ona bakarsak hiçbir oyunu oynamayalım hepsi zaman kaybı. Solo sunucular var PvE sunucular var her kitle için uygun

AHHAAH onlar senin arkadaşın felan değilmiş kanka arkadaş dediğin adamı kaybetmezsin bi oyun oynarken ölünce kalkınca beraber gülüp eğleniceksin aksi bir durum varsa zaten iletişimini kopar hayatından çıkar adamı

Son düzenleme:
AHHAAH onlar senin arkadaşın felan değilmiş kanka arkadaş dediğin adamı kaybetmezsin bi oyun oynarken ölünce kalkınca beraber gülüp eğleniceksin aksi bir durum varsa zaten iletişimini kopar hayatından çıkar adamı
Yok hocam aslında tam olarak öyle değil zaten esprisine demiştim

Rusy oynarken biraz fazla kaptırdım kendimi oyuna oda rust gelmek yerine POE 2 giriyordu bende de o yoktu 1 hafta sonra gel dedin oda o oyuna sardı gelmedi 2-3 hafta sonra çocuğa bir daha ulaşamadım telefonu çalıyır ama ulaşılamıyor dc de aktif ama cevap yok stemadede 10 Aydır çevrim dışı (başka steam hesabı yok bu hesabı da çok dolu yni oda normal değil) ortak arkadaşlarımızda onunla iletişim kurmaıyormuş valla ne oldu çocuğa bilmiyorum artık (lise de sınıf arkadaşımdı)

Diğeriylede 4 ay sonra falan uzaklaşmıltık tekrar bir araya geldik onda sorun yok

Yani oyunda ki toxiclikten falan değil başka bir şey den dolayı bağ koptu ama işte rust’a sarmasaydım konuşmaya ve beraber bir şeyler girmeye devam etseydik bağlantı kopmazdı gibi me geliyor ondan öyle dedim 😅

hocam tam bir hayatsız oyunu en sevdiğim
Hayatsız sanız ve bundan mutluysanız kaçırmayın tam sizlik 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,175
Üyeler
199,307
Son üye
M.u.R.a.T