Hayır şart değil ama silah öyle yolda bulunmuyor önce hurda topluyorsunuz daha sonra o hurdalarla workbench kuruyorsunuz ve oradan silah yapmayı araştırıyorsunuz daha sonra gerekli malzemeleri bulup silah üretiyorsunuz tabi mermi de üretmeniz lazım bunlar için de base yapmak gerekiyor çünkü açık alanda yapılmaz.Base kurmak şart mı? Sunucuya girip silah bulup direkt millete sataşamıyor muyum
E biz silah yapmasını öğrenene kadar silahları ezbere yapmasını bilen biri bizim içimizden geçmeyecek mi o zaman? Mapin en dibine mi base kurcaz her seferinde kimse gelmesin diyeHayır şart değil ama silah öyle yolda bulunmuyor önce hurda topluyorsunuz daha sonra o hurdalarla workbench kuruyorsunuz ve oradan silah yapmayı araştırıyorsunuz daha sonra gerekli malzemeleri bulup silah üretiyorsunuz tabi mermi de üretmeniz lazım bunlar için de base yapmak gerekiyor çünkü açık alanda yapılmaz.
Ezbere yapmak derken ne demek istediniz anlamadım. Silahları yaparken hangi malzemelerin istendiği zaten yazıyor ona göre yapıyorsunuz. Fakat oyuna ilk girdiğinizde haliyle karşınızda tecrübeli kişiler olacağı için sizden daha önce silahları workbenchte araştırıp üretebilir ama çokta önemli değil zaten siz de en geç onlardan bir gün sonra araştırmış olursunuz yani size öyle çok fazla üstünlük kuramazlar.E biz silah yapmasını öğrenene kadar silahları ezbere yapmasını bilen biri bizim içimizden geçmeyecek mi o zaman? Mapin en dibine mi base kurcaz her seferinde kimse gelmesin diye
Oyunun mantığı bu zaten benim 7k civarım var genellikle rustoria eu long oynuyoruz sunucuya sıfırdan girdiğimiz de silah vb malzemeler hiç birşeyi bilmiyoruz ama base atıp öğrenmeye başlıyoruz sonra server'de önceden silah roket patlayıcı bilen adam craftlıyor ve gelip bizi raidliyor offline/online sonra baştan base atıyoruz tekrar kasmaya başlıyoruz Ama bunu yapmak için kendine motive vermen gerekir intikam yemini gibi. Bunu sayamadığım kadar çok defa yaptım. Official sunucu dışı asla oynamam 2x'den insanlar nasıl zevk alıyor anlamıyorum bana göre official bile kolay bence daha da zorlaşması lazım.E biz silah yapmasını öğrenene kadar silahları ezbere yapmasını bilen biri bizim içimizden geçmeyecek mi o zaman? Mapin en dibine mi base kurcaz her seferinde kimse gelmesin diye
çok karanlık şeyler var ama rust sayesinde 6 yıllık abilerim var o yüzden kızamıyorum güzel oyun1k saatte yaşadığım travmaları anlatamam. Kim bilir 8k saatte ne yaşadın.