Neler Yeni

Öneri Rusya'da telefon seçimi

onurcan48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
onurcan isik
Bütçe
999999
Selam arkadaşlar Rusya'da tüm telefon marka modelleri var 🤩 IQOO OnePlus oppo Vivo apple Samsung honor Huawei nothing aklınıza gelebilecek tüm modeller mevcut,bende ki s24 plustan cok sıkıldım değiştirmek istiyorum kamera batarya ekran kısmında en güçlü en iyi hangi cihazı önerirsiniz Rusya'nın güzelliklerini fotograflarken muhtesem görüntüler elde etmek ve bas çek ile herşeyi resimlemek istiyorum.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Koray Yıldız
Valla telefondan anlamam da Rusya deyince aklıma gelen...
425748bfab1e3764477c5ef98768a1c5.jpg

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes
Selam arkadaşlar Rusya'da tüm telefon marka modelleri var 🤩 IQOO OnePlus oppo Vivo apple Samsung honor Huawei nothing aklınıza gelebilecek tüm modeller mevcut,bende ki s24 plustan cok sıkıldım değiştirmek istiyorum kamera batarya ekran kısmında en güçlü en iyi hangi cihazı önerirsiniz Rusya'nın güzelliklerini fotograflarken muhtesem görüntüler elde etmek ve bas çek ile herşeyi resimlemek istiyorum.
Pura 70 Pro

apple al

onurcan48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
onurcan isik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla telefondan anlamam da Rusya deyince aklıma gelen...
425748bfab1e3764477c5ef98768a1c5.jpg
o kadar çok ki hangisine bakacağını sasirirsin🥴
Mesaj otomatik birleştirildi:

ultra almaya değmez mi ?

TR'de bizi öptüklerini gerçekten kendi gözünle görünce anlıyorsun, adamlar 500 mbps internet TV programları + sim kart Mobil hat sınırsız GB falan fistan bı dünya hizmet içinde aylık 150 TL şaka gibi geliyor insana hala şoktayım

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes
o kadar çok ki hangisine bakacağını sasirirsin🥴

ultra almaya değmez mi ?

TR'de bizi öptüklerini gerçekten kendi gözünle görünce anlıyorsun, adamlar 500 mbps internet TV programları + sim kart Mobil hat sınırsız GB falan fistan bı dünya hizmet içinde aylık 150 TL şaka gibi geliyor insana hala şoktayım
Pardon karıştırmışım, Ultrayı kastediyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,894
Üyeler
163,076
Son üye
ılGhostlı
Top Bottom