Neler Yeni

Rüyalar ve kabuslar kasası alıp bekletirsem ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
Arkadaşlar yaklaşık 50 100 kasa arası biriktirmeye çalışıyorum elimden geldiğince şuan 1.60 civarlarında geziyor fiyatı depoya atıp 5 yıl 6 yıl bekletirsem ne olur kârım nasıl olur kârım olur mu ya da merak ediyorum tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Kasalar çok değerlenmez ben elimdeki kasaları bu yüzden sattım. Boşuna tutma derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Kasalar değilde skinler para ediyor arkadşaım bi siteden paso skin alıyor daha kârlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasalar çok değerlenmez ben elimdeki kasaları bu yüzden sattım. Boşuna tutma derim.
hocam depoma satmalık kasa kapsül düşünüyordum sonra rüyalar ve kabuslar kasasından iyi bıçaklar çıkar sayısı ileride azalır kasa düşme havuzundan çıkarsa diye biraz alıp bekletmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasalar değilde skinler para ediyor arkadşaım bi siteden paso skin alıyor daha kârlı
hocam kasa açma siteleri mi yoksa alım satım siteleri mi

önerileriniz var ise eğer duymak isterim

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
hocam depoma satmalık kasa kapsül düşünüyordum sonra rüyalar ve kabuslar kasasından iyi bıçaklar çıkar sayısı ileride azalır kasa düşme havuzundan çıkarsa diye biraz alıp bekletmek istedim
Kasa başı max 3 dolar olur. 1.50 dolar için yıllarca tutmaya değer mi bence değmez. Skine göre vereceği kar az olur. Skin fiyatları yükselmeden elindeki kasaları satıp skin güzel bir knife vs alsan bekletsen kasalardan elde edeceğin karı bir senede elde edersin. Ben ajan yatırımı yapmıştım. Son 1 senede %100 kar verdi. Yeni ajan gelmediği sürece ajan fiyatlarıda uçar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
Kasa başı max 3 dolar olur. 1.50 dolar için yıllarca tutmaya değer mi bence değmez. Skine göre vereceği kar az olur. Skin fiyatları yükselmeden elindeki kasaları satıp skin güzel bir knife vs alsan bekletsen kasalardan elde edeceğin karı bir senede elde edersin.
hocam artacağını düşündüğün skinler var mı peki mesela 5 10 dolar bandı ileride 15 20 dolar ya da 10 20 dolar bandı ileride 50 dolar olacak skinler

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Adolf Hitler
Max 3-4 dolar kâr edersin o da değmez sat kasaları bi Witcher al steamden bak keyfine

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
bir se bu vergilendirme sistemi karın önüne geçer mi vergilendirme gelecekmiş diye duydum doğru mu yanlış mı bilmiyorum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
hocam artacağını düşündüğün skinler var mı peki mesela 5 10 dolar bandı ileride 15 20 dolar ya da 10 20 dolar bandı ileride 50 dolar olacak skinler
Valla ajan öneririm ajanlara bak görürsün özellikle maskeli sir bloody olanlardan iyi kar ettim ben 1 senede. Satış grafiklerini izle mantıklı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
Max 3-4 dolar kâr edersin o da değmez sat kasaları bi Witcher al steamden bak keyfine
ne bileyim hocam belki 6 sene sonraya felan kasa sayısı azaldıkça sonuçta içeriği iyise fiyatı artar diye düşündüm

Valla ajan öneririm ajanlara bak görürsün özellikle maskeli sir bloody olanlardan iyi kar ettim ben 1 senede. Satış grafiklerini izle mantıklı olabilir.
hocam sir bloddynin daha fazla artacağını düşünmüyorum pek ama bakacağım önerin için sağ ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Adolf Hitler
ne bileyim hocam belki 6 sene sonraya felan kasa sayısı azaldıkça sonuçta içeriği iyise fiyatı artar diye düşündüm

hocam sir bloddynin daha fazla artacağını düşünmüyorum pek ama bakacağım önerin için sağ ol
Yok hocam ya skinler zar zor azalıyor kasa biraz zor anca mesela yüksek fiyatlı kasalar olabilir, bence faceit premium dan görev kasın sonra görevleri bitirip bıçak depolayın geçen 250 dolarlık bıçak vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Muhammet
Yok hocam ya skinler zar zor azalıyor kasa biraz zor anca mesela yüksek fiyatlı kasalar olabilir, bence faceit premium dan görev kasın sonra görevleri bitirip bıçak depolayın geçen 250 dolarlık bıçak vardı.
hocam bu sıralar aktif oynayamıyorum maalesef ben kendi paramla yatırım yapmak amacındayım şuanda fakat faceit premiumda görev kasma olayından bahseder misin biraz görevleri kasinca bıçak mı kazanıyoruz seri xp mi geliyor level felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,861
Üyeler
164,210
Son üye
neon ne9
Top Bottom