Neler Yeni

RVN Hashrate Düşük Geliyor!

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
1660 Super ile eskiden Eth kazımı yaparken 30mh sabit değer alıyordum. Şimdi RVN coin kasayım dedim ilk defa, yine aynı ayarlarla 9mh alıyorum bu sefer. Neden böyle oldu 2miners kullanıyorum yaklaşık başlayalı 30 dakika oldu olmadı. 9MH Sabit gösteriyor, sebebi nedir ve düzelir mi? Ayarlarım eth kazdığım 30mh değerli ayarla aynı ayar.

equinoxx

80+ Bronze
Merhaba,
1660 Super ile eskiden Eth kazımı yaparken 30mh sabit değer alıyordum. Şimdi RVN coin kasayım dedim ilk defa, yine aynı ayarlarla 9mh alıyorum bu sefer. Neden böyle oldu 2miners kullanıyorum yaklaşık başlayalı 30 dakika oldu olmadı. 9MH Sabit gösteriyor, sebebi nedir ve düzelir mi? Ayarlarım eth kazdığım 30mh değerli ayarla aynı ayar.
Ayarlar bozuktur. Arada değiştir veya bilgisayarı kapat aç düzelir. Ben 1650 ile 9 alıyorum.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Merhaba,
Çok yanlış yoldasın. Eth madencilik için ekran kartı belleği kullanır. Rvn madencilik için ekran kartı işlemcisini kullanır. İkisininde çalışma sistemi ve algoritması bambaşka. Algoritma ve işleyiş farklı olduğu için aynı mh ı alamazsın. Her iki algoritma için farklı ayarlar yapman gerekiyor.

equinoxx

80+ Bronze
Çok yanlış yoldasın. Eth madencilik için ekran kartı belleği kullanır. Rvn madencilik için ekran kartı işlemcisini kullanır. İkisininde çalışma sistemi ve algoritması bambaşka. Algoritma ve işleyiş farklı olduğu için aynı mh ı alamazsın.
9 alması imkansız. 1650 ile alıyorum o değeri.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yanlış yoldasın. Eth madencilik için ekran kartı belleği kullanır. Rvn madencilik için ekran kartı işlemcisini kullanır. İkisininde çalışma sistemi ve algoritması bambaşka. Algoritma ve işleyiş farklı olduğu için aynı mh ı alamazsın. Her iki algoritma için farklı ayarlar yapman gerekiyor.
Peki ne yapmam lazim onerin nedir

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Raven Halving geliyor ondandır.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Raven Halving geliyor ondandır.
Daha gelmedi. Onunla alakalı olamaz şu an
Rvn ve eth algoritması farklı mu değerleri aynı olmaz zaten ama 9mh çok düşük miner programını değiştirmeyi dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rvnde de bellek kullanılıyor hocam

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rvn ve eth algoritması farklı mu değerleri aynı olmaz zaten ama 9mh çok düşük miner programını değiştirmeyi dene

Core -186 Mem +785 de kullaniyorum ondan mi acaba

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue

Ethereumda da grafik işlemci de kullanılıyor ama ana işlem yapılan yer bellek. Raven coinde de ana işlem yapılan yer çekirdek gücü. tabii ki bellekte kullanılacak ama algoritmanın esas işlem yaptığı yer çekirdek. Soru soran arkadaş algoritma farkından ayarların nasıl yapılacağını araştırsa rahatça bulabilir aslında.

Top Bottom