Öneri RX 460 mı GTX 1050 mi?

Fiyatlar aynı, sadece biri 2GB biri 4GB olduğu için arada kaldım hocam.
Vram sizin için önemli ise RX 460 alınabilir ama değilse 1050 iyi gibi ama arkadaşların dediği gibi Gtx 960 vs uyguna geliyor bazen değerlendirebilirsiniz. Hatta 950 bile uyguna gelirse değerlendirilebilir. 1050ye yakın performansı var.

Hocam Bu rx 460 ı göemn arkaşları anlamadım açıkcası gtx 1050 ile aynı sene çıktılar. Ama performans oalrak

Vram sizin için önemli ise RX 460 alınabilir ama değilse 1050 iyi gibi ama arkadaşların dediği gibi Gtx 960 vs uyguna geliyor bazen değerlendirebilirsiniz. Hatta 950 bile uyguna gelirse değerlendirilebilir. 1050ye yakın performansı var.
Vram takıntı değil ama dropları nasıl etkileyeceği önemli hocam.

Vram takıntı değil ama dropları nasıl etkileyeceği önemli hocam.
Evet geçenlerde HD 7850 aldım 1gb vram li (750ti emsali bir kart) hayatımın hatasını yapmışım. Donmalar yüzünden aldığım gibi sattım kartı. 2gb vram yine o kadar sıkıntı yaşatmaz ama yine de oynadığınız oyunlarda yetmeyebilir. Biraz fps den taviz verip 4gb almak daha mantıklı gibi geldi.

Hocam bütçe varsa az daha koyun RX560 alın derim 1500 bandında bulunuyor çok daha mantıklı olur.
Ben VRAM avantajı sayesinde RX460 alırdım.

Hocam bütçe varsa az daha koyun RX560 alın derim 1500 bandında bulunuyor çok daha mantıklı olur.
Bütçe meselesi biraz sıkıntılı ama alınabiliyorsa güzel kart.

RX 560'ın Sapphire'den başka seçeneği yok, GTX 1050Ti desek 500-600 fazla. Sadece GTA V oynayacağım fiyat farkı fps farkına göre fazla bence hocam.

Geri