Rx 470 Darboğaz

Onu tam bilmiyorum ama 5200 olabilir agır calısıyo biraz
hdd yüzünden drop yaşıyor olabilirsin benim tanıdık 5200 rpm hdd kullanıyodu çok sıkıntı çekti pc geç açılıyodu oyunlarda droplar felan 7200e geçti rahatladı onu bir araştır hdd eskimi?

HDD yüzünden drop yaşıyor olabilirsin benim tanıdık 5200 rpm HDD kullanıyodu çok sıkıntı çekti PC geç açılıyodu oyunlarda droplar felan 7200e geçti rahatladı onu bir araştır HDD eskimi?
Cok eski sayılmaz markasını hatırlamaya calısıyorum iş yerindeyimde şuan

İşlemci %100'e yaklaşmış darboğaz oluyor. Monitörünün çözünürlüğü düşükse ondan yapıyor olabilir. 1080p monitör mü kullanıyorsun?

Nvidia kartlarda DSR'ı açıp 2K çözünürlükte oynayabiliyorsun. Buna benzer bir özellik olabilir belki AMD kartlarda da ama ben bilmiyorum. Varsa oyunu 2K çözünürlükte açıp oyna önüne geçebilirsin belki.

İyi geceler arkadaşlar işlemcimin ekran kartıma yüzde 10 15 darboğaz yaptıgını biliyorum (ryzen 3 1200) ama ekran kartım stabil calışmıyor normalmi atıyorum ℅100 çalışıyor bi anda % 40 oluyo %0 oluyo %5 oluyo fps düşüşü oluyo evet ama takılma olmuyo genel olarak şu derece calışıyo diyemem %90 da oluyo %100 de oluyo %60 lardada oluyo fps yüksekkende oluyo düşükkende ekran kartım bozuluyomu acaba
r3 1200 rx570 bile besliyor yapmaması lazım.

Eğer monitörde freesynce varsa açmayı deneyebilirsin

En
İşlemci %100'e yaklaşmış darboğaz oluyor. Monitörünün çözünürlüğü düşükse ondan yapıyor olabilir. 1080p monitör mü kullanıyorsun?

Nvidia kartlarda DSR'ı açıp 2K çözünürlükte oynayabiliyorsun. Buna benzer bir özellik olabilir belki AMD kartlarda da ama ben bilmiyorum. Varsa oyunu 2K çözünürlükte açıp oyna önüne geçebilirsin belki.
En yüksek 1080 p monitör üm

Şöyle oluyormuş AMD kartlarda bunu dene. Sonra oyunu ayarlardan 2560x1440 çözünürlükte aç eğer görünüyorsa.

Mönitörümün en yüksek cözünürlügü 1080 p 60 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle oluyormuş AMD kartlarda bunu dene. Sonra oyunu ayarlardan 2560x1440 çözünürlükte aç eğer görünüyorsa.

Bunu denicem teşekür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,442
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri