- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
peki pc dolumu ?Win 10 driverleri otomatik kendi sitelerinden indirdim
peki pc dolumu ?Win 10 driverleri otomatik kendi sitelerinden indirdim
500 gb hdd var %50 si belki doludurpeki PC dolumu ?
hdd 5200 rpm mi 7200 mü500 gb HDD var %50 si belki doludur
Onu tam bilmiyorum ama 5200 olabilir agır calısıyo birazHDD 5200 rpm mi 7200 mü
hdd yüzünden drop yaşıyor olabilirsin benim tanıdık 5200 rpm hdd kullanıyodu çok sıkıntı çekti pc geç açılıyodu oyunlarda droplar felan 7200e geçti rahatladı onu bir araştır hdd eskimi?Onu tam bilmiyorum ama 5200 olabilir agır calısıyo biraz
Cok eski sayılmaz markasını hatırlamaya calısıyorum iş yerindeyimde şuanHDD yüzünden drop yaşıyor olabilirsin benim tanıdık 5200 rpm HDD kullanıyodu çok sıkıntı çekti PC geç açılıyodu oyunlarda droplar felan 7200e geçti rahatladı onu bir araştır HDD eskimi?
Anladım kolay gelsin dostum. Markası önemli değil değişiyor.Cok eski sayılmaz markasını hatırlamaya calısıyorum iş yerindeyimde şuan
r3 1200 rx570 bile besliyor yapmaması lazım.İyi geceler arkadaşlar işlemcimin ekran kartıma yüzde 10 15 darboğaz yaptıgını biliyorum (ryzen 3 1200) ama ekran kartım stabil calışmıyor normalmi atıyorum ℅100 çalışıyor bi anda % 40 oluyo %0 oluyo %5 oluyo fps düşüşü oluyo evet ama takılma olmuyo genel olarak şu derece calışıyo diyemem %90 da oluyo %100 de oluyo %60 lardada oluyo fps yüksekkende oluyo düşükkende ekran kartım bozuluyomu acaba
En yüksek 1080 p monitör ümİşlemci %100'e yaklaşmış darboğaz oluyor. Monitörünün çözünürlüğü düşükse ondan yapıyor olabilir. 1080p monitör mü kullanıyorsun?
Nvidia kartlarda DSR'ı açıp 2K çözünürlükte oynayabiliyorsun. Buna benzer bir özellik olabilir belki AMD kartlarda da ama ben bilmiyorum. Varsa oyunu 2K çözünürlükte açıp oyna önüne geçebilirsin belki.
Mönitörümün en yüksek cözünürlügü 1080 p 60 hzİşlemci %100'e yaklaşmış darboğaz oluyor. Monitörünün çözünürlüğü düşükse ondan yapıyor olabilir. 1080p monitör mü kullanıyorsun?
Nvidia kartlarda DSR'ı açıp 2K çözünürlükte oynayabiliyorsun. Buna benzer bir özellik olabilir belki AMD kartlarda da ama ben bilmiyorum. Varsa oyunu 2K çözünürlükte açıp oyna önüne geçebilirsin belki.
Şöyle oluyormuş AMD kartlarda bunu dene. Sonra oyunu ayarlardan 2560x1440 çözünürlükte aç eğer görünüyorsa.
Bunu denicem teşekür ederimŞöyle oluyormuş AMD kartlarda bunu dene. Sonra oyunu ayarlardan 2560x1440 çözünürlükte aç eğer görünüyorsa.