Kesinlikle alınmaz.Merhabalar,RX 470 alma niyetindeyim. Genelde gördüğüm ilanlarda tek DVİ çıkışlı kartlar oluyor. Bu kartlarla rahat oyun oynanabilir mi?
Mining bir risk bile değil Mining edition kartların yanındaNeden? Mining riskinden dolayı mı yoksa görüntü alamama gibi bir durumdan dolayı mı?
Bak bunu bilmiyordum, Facebook gruplarında genelde bu 470 lerden gördüğüm için sormak istedim.Mining bir risk bile değil Mining edition kartların yanında
Normal bir RX470'in üzerinde ne kadar besleme,komponent vs bulunuyorsa RX470 Mining editionda bunların yarısı bulunuyor.
Mining edition ekran kartların Core clock'u yani Chipsete giden watt kısılır çünkü mining performansını core değil memory clock etkiler dolayısıyla ekran kartı (oyun anlamında) %50 performans alıyormuş gibi çalıştırılır mining bios atılma nedeni budur.
Şayet sen bu ekran kartını oyun için kullanırsan karta %50den fazla %100lere kadar yük bineceği için, Kart kısılmış olduğu için o gücü, vermesi gereken komponentlerin yarısıyla vermeye çalışacağı için aşırı yük binecek. 2 3 günün sonunda illa patlar biryerden elinde kalır.
Mining olayı özellikle 4 gb kartlar için bittiğinden elden çıkartıyorlar. satın alacaksan bile verilecek para max 500 600 tldir. onu kullanmak için de msi afterburnerdan %50 civarı kısman gerekir kartı.Bak bunu bilmiyordum, Facebook gruplarında genelde bu 470 lerden gördüğüm için sormak istedim.
O zaman vazgeçtim, Gereksiz para israfı olur gibi. Şu seriden bir kart alamayacağım bu gidişle. 580 alma niyetindeyken 470 lere kadar düştüm şu mining ve bios olayı yüzünden.Mining olayı özellikle 4 gb kartlar için bittiğinden elden çıkartıyorlar. satın alacaksan bile verilecek para max 500 600 tldir. onu kullanmak için de msi afterburnerdan %50 civarı kısman gerekir kartı.
Bütçen ne hocam?O zaman vazgeçtim, Gereksiz para israfı olur gibi. Şu seriden bir kart alamayacağım bu gidişle. 580 alma niyetindeyken 470 lere kadar düştüm şu mining ve bios olayı yüzünden.
Ne kadar piyasası?Hocam elimde bir tane RX 560 4 GB var. Satıp satmamak da kararsızım. Satarsam üzerine 400 TL civarı Bir para eklemeyi düşünüyorum.
1200e satarsan para koymadan 570 alırsın. para koyarsan temiz 580e kadar gider.Sahibinden de genelde 1400 1500 arası koyuyorlar. Facebook gruplarında ise 1200 civarı maks. Sapphire Pulse modeli elimdeki.
Anladım, böyle daha iyi olacak gibi. Önerdiğin bir 570 modeli var mı peki? Sapphire tercih etsem memnun kalır mıyım? Soğutması gayet iyiydi 560 ın çünkü.1200e satarsan para koymadan 570 alırsın. para koyarsan temiz 580e kadar gider.