Hocam dalgami geciyorsunuz ciddimisiniz?Yaparsan bayağı performans artışı sağlarsın hatta kartın performansı o kadar artar ki her tarafından dumanlar ve alev efekti belirir.
Çekirdek hızını +20 yapıp belleğe +5350 çakmak nasıl bi olay :d?Yaparsan bayağı performans artışı sağlarsın hatta kartın performansı o kadar artar ki her tarafından dumanlar ve alev efekti belirir.
Bence ciddiHocam dalgami geciyorsunuz ciddimisiniz?
Tek akıllı sensin dimi?Hocam dalgami geciyorsunuz ciddimisiniz?
Hocam dalgami geciyorsunuz ciddimisiniz?
Cahilligim icin kusuruma bakmayin hocamHocam ciddiyim denemesi bedava ama kasa havaya uçabilir benden söylemesi.Bu arada karta O.C yaparken 2 de sucuk at pişer o da doğalgaz masrafı yapmazsın![]()
Cahilligim icin kusuruma bakmayin hocam
Estagfurullah hocam ne kirilmasi ayrica video icin tesekkur ederimYok hocam eğleniyoruz şurada şaka maksatlı yazdım sizi de kırdıysam kusura bakmayın.Ayarları o kadar yükseltirseniz gerçekten sistemi yakarsınız ama.Aşağıya örnek olması için bir video bırakıyorum.
Peki hocam bahsettigim degerler cok mu abartiYok hocam eğleniyoruz şurada şaka maksatlı yazdım sizi de kırdıysam kusura bakmayın.Ayarları o kadar yükseltirseniz gerçekten sistemi yakarsınız ama.Aşağıya örnek olması için bir video bırakıyorum.