Rx 470 oc

trteemo

80+
Reaksiyon skoru
124
Merhabalar elimde msi armor rx 470 8gb var base olarak core clock 1230 mhz memory clock 1650 mhz core clocklu 1250 memory clocku 7000 mhz yapsam bir sikinti cikarmi

Yaparsan bayağı performans artışı sağlarsın hatta kartın performansı o kadar artar ki her tarafından dumanlar ve alev efekti belirir.

Yaparsın ve RTX 2060 Kadar olur gerçekten. O yüzden Alev çıkar.

Yaparsan bayağı performans artışı sağlarsın hatta kartın performansı o kadar artar ki her tarafından dumanlar ve alev efekti belirir.
Çekirdek hızını +20 yapıp belleğe +5350 çakmak nasıl bi olay :d?

İmzamdaki MSI Afterburner rehberine bakın derim OC den önce. Sizin için çok faydalı olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dalgami geciyorsunuz ciddimisiniz?
Bence ciddi

Hocam dalgami geciyorsunuz ciddimisiniz?

Hocam ciddiyim denemesi bedava ama kasa havaya uçabilir benden söylemesi.Bu arada karta O.C yaparken 2 de sucuk at pişer o da doğalgaz masrafı yapmazsın :D

Cahilligim icin kusuruma bakmayin hocam

Yok hocam eğleniyoruz şurada şaka maksatlı yazdım sizi de kırdıysam kusura bakmayın.Ayarları o kadar yükseltirseniz gerçekten sistemi yakarsınız ama.Aşağıya örnek olması için bir video bırakıyorum.

Yok hocam eğleniyoruz şurada şaka maksatlı yazdım sizi de kırdıysam kusura bakmayın.Ayarları o kadar yükseltirseniz gerçekten sistemi yakarsınız ama.Aşağıya örnek olması için bir video bırakıyorum.

Estagfurullah hocam ne kirilmasi ayrica video icin tesekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam bahsettigim degerler cok mu abarti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,186
Üyeler
203,743
Son üye
osmann606
Geri