Sıcaklıklar normal hiç bir problem oykMerhabalar arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım rx 5500xt sıcaklık değerli böyle normalmi?
Kaç dk yaptınız hocam testi sıcaklıklar iyiMerhabalar arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım rx 5500xt sıcaklık değerli böyle normalmi?
Hocam 10dakikaKaç dk yaptınız hocam testi sıcaklıklar iyi
Teşekkür ederim cevap verdiniz içim birde ekran kartının sorunsuz olduğunu başka bir test lazımmı yoksa bu yeter mi?Sıcaklıklar normal hiç bir problem oyk
Çoğunlukla furmark yeterli oluyor hocam 10 dakika içerisinde görüntüde gitme solma kırmızı çizgiler herhangi bir bozulma olmadıysa gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizHocam 10dakika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim cevap verdiniz içim birde ekran kartının sorunsuz olduğunu başka bir test lazımmı yoksa bu yeter mi?
Teşeşkkürler hocamÇoğunlukla furmark yeterli oluyor hocam 10 dakika içerisinde görüntüde gitme solma kırmızı çizgiler herhangi bir bozulma olmadıysa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Yeterlidir hocam 10 dkda da sıcaklıklar iyi hayırlı olsun kartTeşeşkkürler hocam
normal kankam bende de var bu şekil sıcaklıkar 5500xt ileMerhabalar arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım rx 5500xt sıcaklık değerli böyle normalmi?
extra önerebileceğim hep yaptığım bir şey var kart alınca driver siler yüklerim kontrol amaçlı tekrardanMerhabalar arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım rx 5500xt sıcaklık değerli böyle normalmi?
kaç dakikada test o önemli 1. saniyede bu ısıları verdiyse iyi deriz ztnMerhabalar arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım rx 5500xt sıcaklık değerli böyle normalmi?
he okey 10 dk demişsiniz gayet iyi değerlerHocam 10dakika
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim cevap verdiniz içim birde ekran kartının sorunsuz olduğunu başka bir test lazımmı yoksa bu yeter mi?