+Asla RX570 gücüne erişemez
Hayır rx570 gücünde olmaz.Arkadaşlar yük altında maks 76 derece gördüm msi after burnerdan oc yapsam ne kadar güçlenir ve nasıl ayar yapmam gerek yardım edebilcek var mı ?
imkansızArkadaşlar yük altında maks 76 derece gördüm msi after burnerdan oc yapsam ne kadar güçlenir ve nasıl ayar yapmam gerek yardım edebilcek var mı ?
olabilse kimse rx570 almazdı. ayrıca 76 derece olan karta daha da oc yapma.Arkadaşlar yük altında maks 76 derece gördüm msi after burnerdan oc yapsam ne kadar güçlenir ve nasıl ayar yapmam gerek yardım edebilcek var mı ?
Benim 1660s yükte 85 derece oluyorolabilse kimse rx570 almazdı. ayrıca 76 derece olan karta daha da oc yapma.
Dostum onun için öyle bir güç ve hayvan gibi soğutma vermen gerekir ki o güce erişebilmesi bile muamma.Arkadaşlar yük altında maks 76 derece gördüm msi after burnerdan oc yapsam ne kadar güçlenir ve nasıl ayar yapmam gerek yardım edebilcek var mı ?
benim 5600xt yükte 65 derece oluyor ve çok mutluyum. hiç oc yapmayı düşünmedimBenim 1660s yükte 85 derece oluyor![]()
Baya iyi yükte 65benim 5600xt yükte 65 derece oluyor ve çok mutluyum. hiç oc yapmayı düşünmedim![]()