Atakanyıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
68 derece ama hangi aksamı 68 derece. Bellek sıcaklığına bakıcaksınız, önemli olan o. 90-100 üzeri ise sıkıntı oluşturabilir. HWMonitor indirip bellek sıcaklığı çıkıyorsa onun fotoğrafını paylaşabilir misin.Rx570 8gb ekran kartım ile şu anda 30.70 mh/s alıyorum değerlerim fotodaki gibi normalmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
68 derece sabit kasa camı kapalı
hemen bakıyorum68 derece ama hangi aksamı 68 derece. Bellek sıcaklığına bakıcaksınız, önemli olan o. 90-100 üzeri ise sıkıntı oluşturabilir. HWMonitor indirip bellek sıcaklığı çıkıyorsa onun fotoğrafını paylaşabilir misin.
Evet ben de o yüzden merak ettim, GPU sıcaklığı 68 ise bellek sıcaklığı 100 üzerine çıkar diye düşünüyorum. Karta zarar oluşturabilecek bir sıcaklık değeri o da zaten.O sıcaklıkta mining yapılmaz 68 derece çok yüksek
Evet benim riğimdeki en sıcak kart dahi 50 derece tek fanlı dibine kadar zorlanmış 2060 lar bileEvet ben de o yüzden merak ettim, GPU sıcaklığı 68 ise bellek sıcaklığı 100 üzerine çıkar diye düşünüyorum. Karta zarar oluşturabilecek bir sıcaklık değeri o da zaten.
ALAKASI YOK. Kartımı Extreme Overclock ile 3DMARK' a sokup 104 dereceye kadar ulaştırdım bellekler 65' i bile geçmedi. Vazgeçin şu GPU ile belleği aynı kefeye koymaktan. Ama çoğu RX 570' de Vram Pad yok. Modelini yazması lazım.GPU sıcaklığı 68 ise bellek sıcaklığı 100 üzerine çıkar
Boş yapmışsın, adam kartımı benchmark testine soktum dememiş mining yapıyorum demiş. Doğal olarak, bellek sıcaklığı çekirdek sıcaklığından fazla olmalı ve 68 derece çekirdekse bellek sıcaklığı da kesinlikle yüksektir. Adam gayet güzel tespit yapmış.ALAKASI YOK. Kartımı Extreme Overclock ile 3DMARK' a sokup 104 dereceye kadar ulaştırdım bellekler 65' i bile geçmedi. Vazgeçin şu GPU ile belleği aynı kefeye koymaktan. Ama çoğu RX 570' de Vram Pad yok. Modelini yazması lazım.
Senin için eski driver' ı kurup bellek sıcaklığıma bakıcam tekrar. Miningde. %100 pow' da ve %50 pow' da. Bakalım boş yapan kimmiş. 2 gündür kasıtlı olarak peşimdesin. Dediğim şeyi idrak bile edememişsin.68 derece çekirdekse bellek sıcaklığı da kesinlikle yüksektir.
Extreme oc da memory belleği +2200 e çek öyle bak bakalım memory tempe. 65 dereceyi bile geçmiyormuşALAKASI YOK. Kartımı Extreme Overclock ile 3DMARK' a sokup 104 dereceye kadar ulaştırdım bellekler 65' i bile geçmedi. Vazgeçin şu GPU ile belleği aynı kefeye koymaktan. Ama çoğu RX 570' de Vram Pad yok. Modelini yazması lazım.
Herkesin yorumuna cevap yazmak ya da kimseye de bir şey kanıtlamak zorunda değilsin ama keyfin billir yap bakalım ne çıkacak görelim beraber.Senin için eski driver' ı kurup bellek sıcaklığıma bakıcam tekrar. Miningde. %100 pow' da ve %50 pow' da. Bakalım boş yapan kimmiş. 2 gündür kasıtlı olarak peşimdesin. Dediğim şeyi idrak bile edememişsin.