Neler Yeni

RX 570 pişmanlık mıdır?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Nasıl yapılacağını bilmiyorum ve karşıma da bu çıktı. Nasıl yapacağız peki aydınlatabilir misin?
Bunun gibi deneye deneye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazlaca etki edecektir.

Excator23cm

80+ Gold
uv çözüm olur ayrıca rahat edersiniz ama 83 derecede neden yeşil ekran ve karıncalanma oldu onu anlamadım ben rx580'e uv yapmadan önce 88 derece gördüğü oldu ama hiç sıkıntı çıkarmadı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Herkese merhaba,
İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon R7 200 Series 2 GB ekran kartı sisteme sahip bi masaüstü bilgisayarım vardı ve daha güncel oyunları oynayabilmek için ekran kartı yenilemeye karar verdim.
Burada açtığım bir başlıkta çoğunluk RX 570'in en uygun seçim olacağını söyledi.
XFX marka 4 GB RX 570 ekran kartını 1500 TL'ye bulup aldım fakat aşırı ısınma problemiyle karşılaştım.
Call of Duty WW2 ve Metro Exodus oyunlarını denedim. Metro Exodus oynarken ekran kartı sıcaklığı 83 dereceye kadar çıktı ve önce görüntü gidip gelmeye, sonra yeşil ekran vermeye ve sonra da karıncalı bir görüntü gelmeye başladı. Bilgisayarı zor kapattım.
MSI afterburner'den kendimce bi fan ayarı yaptım her 2 oyunda da 67 dereceleri gördü maximum ama fan sesini tahmin edebilirsiniz.
Açıkçası GTX 1650 almadığıma pişman oldum aynı fiyata, FPS daha düşük olurdu belki ama sıcaklık problemi olmazdı diye düşünüyorum.
Bir de sıcaklık değerleri maximum kaç derece olmalı sistemin zarar görmemesi için, düşürdüğüm dereceler (67) normal midir?
Sizin XFX almanız RX570'i kötü yapmaz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Bu rehberden yola çıkarak 570 ne performansdan ödün vermeden UV yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper Silent
Dandik marka alıp amdye laf atman komik olmuş. Sorun rx 570te değil aldığın kart markasında+kasanda.
Ben sistem birleşenlerinden ya da hangi markanın hangi modeli daha performanslı anlamıyorum. ama internette arama yapınca, rx 570'in çoğu markasında ısınma problemi olduğundan yakınmış insanlar. benim başıma da gelince verdiğim tepki normal diye düşünüyorum.

Velhasıl kelam şu an için Metro Exodus gibi bir oyunda almış olduğum 63-65 derece gibi sıcaklıklar kritik değil anladığım kadarıyla doğru mudur?

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben sistem birleşenlerinden ya da hangi markanın hangi modeli daha performanslı anlamıyorum. ama internette arama yapınca, rx 570'in çoğu markasında ısınma problemi olduğundan yakınmış insanlar. benim başıma da gelince verdiğim tepki normal diye düşünüyorum.

Velhasıl kelam şu an için Metro Exodus gibi bir oyunda almış olduğum 63-65 derece gibi sıcaklıklar kritik değil anladığım kadarıyla doğru mudur?

80 derecenin üstü risklidir 80 dereceye kadar okey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,391
Üyeler
169,566
Son üye
yixasa
Top Bottom