Ofiyata alınır. tabii ki driver problem leri ile halen karşılasıyor ama büyük oranda azaldı diye bilirimASRock Challenger modelini alacağım 4800e anlaştık FurMark maksimum 75 derece görüyormuş. Sizce alınır mı? Kartta hala yazılım problemleri vb var mı?
6600 bakmalısın dostum 5700XT ne tarihi eser.ASRock Challenger modelini alacağım 4800e anlaştık FurMark maksimum 75 derece görüyormuş. Sizce alınır mı? Kartta hala yazılım problemleri vb var mı?
Bendeki 2070 tek fanlı ısınıyor diye buna geçeyim diyordum ama wattman hatalarını falan duyunca vazgeçtim, eski kasamda 6600 vardı zaten o yüzden biraz daha para biriktirip 6700xt 6800xt falan bakacağım.6600 bakmalısın dostum 5700XT ne tarihi eser.
5000 serisi AMD nin en sorunlu serisi zaten kral boşverBendeki 2070 tek fanlı ısınıyor diye buna geçeyim diyordum ama wattman hatalarını falan duyunca vazgeçtim, eski kasamda 6600 vardı zaten o yüzden biraz daha para biriktirip 6700xt 6800xt falan bakacağım.
2070ten geçmeye değmez hocam dediğiniz gibi daha üst modellere bakmak mantıklı olur bütçe arttırıpBendeki 2070 tek fanlı ısınıyor diye buna geçeyim diyordum ama wattman hatalarını falan duyunca vazgeçtim, eski kasamda 6600 vardı zaten o yüzden biraz daha para biriktirip 6700xt 6800xt falan bakacağım.
güzel kart ama %90 ı mining çıkması dikkat etASRock Challenger modelini alacağım 4800e anlaştık FurMark maksimum 75 derece görüyormuş. Sizce alınır mı? Kartta hala yazılım problemleri vb var mı?
İkinci el piyasası artmış hocam en ucuz buna bulmuştum ama vazgeçtim bütçe arttırıp 6000 serisine bakacağım.Markaya bakmadan alabilirsin zaten eski kart bür işlevide yok sogutma farkı 1 derece oynar git en ucuzunu en mining lisini al 3500tl ye boşuna paran gitmesin
mantıklı bir karar olmuş inşallah istediğiniz kartı bulursunuzForumdaki yorumlardan sonra vazgeçtim hocam bütçe arttırıp 6700xt yada 6800xt bakacağım.