RX 5700 XT mi RTX 2070 mi?

butun oyunlarda 1080p de en yuksek ayarlarda 144+ fps versin
Post automatically merged:

kanka nitro 2tx 2070den dahamı iyi superden
direk rx5700xt daha güçlü rtx2070 superden oyun testlerine bakabilirsin youtubedan nitro hem soğutması çokgüzel hemde daha güçlü

direk rx5700xt daha güçlü rtx2070 superden oyun testlerine bakabilirsin youtubedan nitro hem soğutması çokgüzel hemde daha güçlü
acaba o videoyu atabilirmisin bulamadımda

bu arada pişman olmıcam bişe olsun ilk defa sistem topluyrum

abi ben soyle bi sistem toplıcam rx5700xt thıc 3 + ryzen 5 3600x 1tb harddisk 480gb ssd 16gb RAM gamepower 27inc monitor ekipmanda alcaktım ama ekipman secme secenegi koymamıs İncehesap carpitan sistemde sence iyi mi abi

kanka yani hangisi iyi rx5700 xt carpitan sistemde ekipman secme secenegi yok
Ekipmanı ayrıca eklersin, sapphire nitro yada thic 3 iyidir

arkadaşlar sizce rx 5700 xtmi rtx 2070mi
driver ve stabiliteyi geçtim hocam artık oyunlar gelişiyor ekran kartı 1 kere alınıyor 5 yılda çok paran yoksa bilemedin 7 8 yıl. RTX kenara atılacak bişey değil geleceğe dönük :) bende MSI RTX 2070 gaming var

driver ve stabiliteyi geçtim hocam artık oyunlar gelişiyor ekran kartı 1 kere alınıyor 5 yılda çok paran yoksa bilemedin 7 8 yıl. RTX kenara atılacak bişey değil geleceğe dönük :) bende MSI RTX 2070 gaming var
ama kafam karıstı herkes rx 5700 xt daha gucludur diyor rtx 2070 superden bile

ama kafam karıstı herkes rx 5700 xt daha gucludur diyor rtx 2070 superden bile
nedenini söyledim ya kardeşim güçlü olabilir kart ama 1 kere alacaksın sonuçta bunu yeni teknoloji RTX ve uzun ömürlülük açısından ben daha iyi olabileceğini düşünüyorum stabil çalışıyor ve güncelleme aldığında sorun olmuyor. kendin bilirsin ben kullandığımı söylüyorum arkadaşlar karşılaştırma sitelerinden bakarak konuşuyor. karar senin

5700xt rtx2070super den daha güçlü rtx e fazla ilgin yoksa direk sapphire rx5700xt nitro + alıcaksın aşırı güçlü kart
neden rtx 2070 herkes rx 5700xt daha iyi diyolar
Uzun süre kullanan kullanıcı yorumlarına bakıldığında amd ekran kartları sürekli sıkıntılı olmuştur.Nvidia ekran kartları gerek yazılım desteği gerek stabilite konusunda daha iyi.

Mesela İntel mi amd mi dersen şu durumda amd derim şiddetle , ama ekran kartı konusunda kesinlikle Nvida bende de önceden amd vardı ve baya sorun yaşadım

neden rtx 2070 herkes rx 5700xt daha iyi diyolar
Bana kalsa yani RTX 2070 iyi gider ama bu kendi tercihin. Doğru FPS değerlerine baktığımızda RX 5700 XT daha iyi gözüküyor fakat sıcaklık değerlerine baktığımızda ise RX 5700 XT daha fazla ısınıyor. Bu iki ekran kartın arasındaki FPS farkı var fakat gözle görülecek şekilde değil. RTX Teknolojisi yeni ve uzun ömürlü oluyor yani ben olsam (bana göre) RTX 2070 seçerdim. Hem yazılım desteği de çok daha iyi

catır catır oynarım demi ultra da 1080p 2kda kasmadan drop yemeden internet çok iyi canavarlar gibi oynayıp canavar gibi yayın acabilirmiyim 144+ fps aslında fps okadar onemlid eil onemli olan akıcılıkdır sonucda hic kimse oyunları fps acıkken oynamaz demi yani :D

Bana kalsa yani RTX 2070 iyi gider ama bu kendi tercihin. Doğru FPS değerlerine baktığımızda RX 5700 XT daha iyi gözüküyor fakat sıcaklık değerlerine baktığımızda ise RX 5700 XT daha fazla ısınıyor. Bu iki ekran kartın arasındaki FPS farkı var fakat gözle görülecek şekilde değil. RTX Teknolojisi yeni ve uzun ömürlü oluyor yani ben olsam (bana göre) RTX 2070 seçerdim. Hem yazılım desteği de çok daha iyi
Katılıyorum dostum ,Hatta sağlam oc edition rtx 2060s daha iyi olur.

Rtx 2060S OC edilmemiş modeli Rtx 2070 modelinden %3 4 daha az performanslı, ama Rtx 2060S OC modeli Rtx 2070 ile bazı durumlarda eşit bazı durumlarda ise Rtx 2070 i geçiyor. Ki Rtx2060S oc olmayan modeli bile Cs:Go %7 daha önde. Ki rtx2060s daha güncel bir kart

catır catır oynarım demi ultra da 1080p 2kda kasmadan drop yemeden internet çok iyi canavarlar gibi oynayıp canavar gibi yayın acabilirmiyim 144+ fps aslında fps okadar onemlid eil onemli olan akıcılıkdır sonucda hic kimse oyunları fps acıkken oynamaz demi yani :D
Açarısn

Geri