Neler Yeni

RX 5700XT Mİ RX 6600 MÜ

Hasan344

80+ Gold
msı after burnerden kendime göre yaparım ama zero fan özelliği vs. kalmaz
Hocam param guvende ile alıyorsanız gelince furmarka sokup test edersiniz. İsiniyorsa geri verirsiniz.

noonee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ömer Trabzon
Hocam param guvende ile alıyorsanız gelince furmarka sokup test edersiniz. İsiniyorsa geri verirsiniz.
yok ısınmada sorun yok onu biliyorum birkaç yerde daha okudum msı diğer rx 6600 lere göre fabrika çıkışı olarak fanları yükse hızda çalışıyor çok kişi şikayetçi ama bi ısınma söz konusu değil

Hasan344

80+ Gold
yok ısınmada sorun yok onu biliyorum birkaç yerde daha okudum msı diğer rx 6600 lere göre fabrika çıkışı olarak fanları yükse hızda çalışıyor çok kişi şikayetçi ama bi ısınma söz konusu değil
Bu modelinde bende var diye duymuştum. Ama sıcaklık yüksek olmazsa fanın hızını düşürürsün zaten

noonee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ömer Trabzon
Bu modelinde bende var diye duymuştum. Ama sıcaklık yüksek olmazsa fanın hızını düşürürsün zaten
aslında yakın fiyata sapphire pulse mu alsam onun fabrika çıkışı fan ayarı normal %50 civarında çalıştırıyor

Hasan344

80+ Gold

Silinsin

80+ Silver
Cırt baya. teknoloji ile olan ilişkim :kedi:
Sanırım öyle görünüyor sizin, geçmiş olsun.
Optixden, cudadan, reflexten veya codeclerden haberiniz yok sanırım, üzücü.
-3d render almak istiyorum amd desteği? Yok abi bende çoğu önemli uygulama desteği yok diyor.
-Octane, Redsift nerede abi diyorum, diyor ki cırt.
-Abi diyorum bari güzel bir video kaydı alayım yok diyor ben de o codec de yok.
-Ya diyorsun abi lütfen hadi blenderdan renderim çıksın, ha gayret opencl diyorsun rakibi 3e katlıyor opencl bir ara bitirir misin diyorsun şak optimize problemi gel de kullan.
-Ya diyorsun abi biraz rekabetçi girelim tak nvidia ve amd arasında ki reflex farkını hissediyorsun.
-Tamam diyorsun hadi sadece oyun oynayalım sorun çıkmasa yeter olur mu amdcim diyorsun? Yok abi diyor ben 10 updatede sorunu çözmem diyor :D bak bakalım update notlarına 10 update de aynı sorun devam ediyor.
Anlaşıldığı üzere gerçekten cırtmışsınız neyse artık az çok öğrendiniz, tebrikler.
Tabii ki sizin için bir şey değişmedi abi abi amd fazla fps veriyor diye gezersin bu zihniyetle.
Hadi sana iyi teknoloji bilgilenmeleri teknolojiyi 20 fps fazla verip her yerden dökülmek sanan hayatın da resmi makale okumaktan, inceleme izlemekten bir haber arkadaşım.
Umarım mağaran azıcık aydınlanmıştır.
İyi forumlar.

Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Sanırım öyle görünüyor sizin, geçmiş olsun.
Optixden, cudadan, reflexten veya codeclerden haberiniz yok sanırım, üzücü.
-3d render almak istiyorum amd desteği? Yok abi bende çoğu önemli uygulama desteği yok diyor.
-Octane, Redsift nerede abi diyorum, diyor ki cırt.
-Abi diyorum bari güzel bir video kaydı alayım yok diyor ben de o codec de yok.
-Ya diyorsun abi lütfen hadi blenderdan renderim çıksın, ha gayret opencl diyorsun rakibi 3e katlıyor opencl bir ara bitirir misin diyorsun şak optimize problemi gel de kullan.
-Ya diyorsun abi biraz rekabetçi girelim tak nvidia ve amd arasında ki reflex farkını hissediyorsun.
-Tamam diyorsun hadi sadece oyun oynayalım sorun çıkmasa yeter olur mu amdcim diyorsun? Yok abi diyor ben 10 updatede sorunu çözmem diyor :D bak bakalım update notlarına 10 update de aynı sorun devam ediyor.
Anlaşıldığı üzere gerçekten cırtmışsınız neyse artık az çok öğrendiniz, tebrikler.
Tabii ki sizin için bir şey değişmedi abi abi amd fazla fps veriyor diye gezersin bu zihniyetle.
Hadi sana iyi teknoloji bilgilenmeleri teknolojiyi 20 fps fazla verip her yerden dökülmek sanan hayatın da resmi makale okumaktan, inceleme izlemekten bir haber arkadaşım.
Umarım mağaran azıcık aydınlanmıştır.
İyi forumlar.
Bir Amd Sever Olarak, Çok Sağlam Yazmışsınız, Elinize Sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,719
Üyeler
167,707
Son üye
tougaku
Top Bottom