Hocam param guvende ile alıyorsanız gelince furmarka sokup test edersiniz. İsiniyorsa geri verirsiniz.msı after burnerden kendime göre yaparım ama zero fan özelliği vs. kalmaz
yok ısınmada sorun yok onu biliyorum birkaç yerde daha okudum msı diğer rx 6600 lere göre fabrika çıkışı olarak fanları yükse hızda çalışıyor çok kişi şikayetçi ama bi ısınma söz konusu değilHocam param guvende ile alıyorsanız gelince furmarka sokup test edersiniz. İsiniyorsa geri verirsiniz.
Bu modelinde bende var diye duymuştum. Ama sıcaklık yüksek olmazsa fanın hızını düşürürsün zatenyok ısınmada sorun yok onu biliyorum birkaç yerde daha okudum msı diğer rx 6600 lere göre fabrika çıkışı olarak fanları yükse hızda çalışıyor çok kişi şikayetçi ama bi ısınma söz konusu değil
aslında yakın fiyata sapphire pulse mu alsam onun fabrika çıkışı fan ayarı normal %50 civarında çalıştırıyorBu modelinde bende var diye duymuştum. Ama sıcaklık yüksek olmazsa fanın hızını düşürürsün zaten
Hangisi ucuzsa onu alın bence.aslında yakın fiyata sapphire pulse mu alsam onun fabrika çıkışı fan ayarı normal %50 civarında çalıştırıyor
Sanırım öyle görünüyor sizin, geçmiş olsun.Cırt baya. teknoloji ile olan ilişkim![]()
Bir Amd Sever Olarak, Çok Sağlam Yazmışsınız, Elinize Sağlık.Sanırım öyle görünüyor sizin, geçmiş olsun.
Optixden, cudadan, reflexten veya codeclerden haberiniz yok sanırım, üzücü.
-3d render almak istiyorum amd desteği? Yok abi bende çoğu önemli uygulama desteği yok diyor.
-Octane, Redsift nerede abi diyorum, diyor ki cırt.
-Abi diyorum bari güzel bir video kaydı alayım yok diyor ben de o codec de yok.
-Ya diyorsun abi lütfen hadi blenderdan renderim çıksın, ha gayret opencl diyorsun rakibi 3e katlıyor opencl bir ara bitirir misin diyorsun şak optimize problemi gel de kullan.
-Ya diyorsun abi biraz rekabetçi girelim tak nvidia ve amd arasında ki reflex farkını hissediyorsun.
-Tamam diyorsun hadi sadece oyun oynayalım sorun çıkmasa yeter olur mu amdcim diyorsun? Yok abi diyor ben 10 updatede sorunu çözmem diyorbak bakalım update notlarına 10 update de aynı sorun devam ediyor.
Anlaşıldığı üzere gerçekten cırtmışsınız neyse artık az çok öğrendiniz, tebrikler.
Tabii ki sizin için bir şey değişmedi abi abi amd fazla fps veriyor diye gezersin bu zihniyetle.
Hadi sana iyi teknoloji bilgilenmeleri teknolojiyi 20 fps fazla verip her yerden dökülmek sanan hayatın da resmi makale okumaktan, inceleme izlemekten bir haber arkadaşım.
Umarım mağaran azıcık aydınlanmıştır.
İyi forumlar.